Το Facebook λανσάρει λειτουργία με Memes για να αυξήσει τους χρήστες του

Το Facebook λανσάρει λειτουργία με Memes για να αυξήσει τους χρήστες του

epa07274790 Social networking site Facebook is displayed on an electronic device at a cafe in Hanoi, Vietnam, 11 January 2019. Vietnam has accused Facebook of breaking a cybersecurity law by allowing users to post anti-government comments, according to state media.  EPA/LUONG THAI LINH

Η Facebook έχει βάλει στόχο να ξανακερδίσει τις καρδιές των μικρότερων ηλικιακών ομάδων. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας memes.
Η εταιρεία κοινωνικών δικτύων δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται LOL, και η οποία θα είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch, ένα απλό feed γεμάτο αστεία videos και GIFs χωρισμένα σε κατηγορίες (π.χ. φάρσες, ζώα, αποτυχίες κλπ.).
Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, το περιεχόμενο προς το παρόν παραμένει στάσιμο, ενώ συχνά έχει ήδη δημοσιευτεί σε άλλες πλατφόρμες μερικές μέρες ή εβδομάδες πριν. Τέτοια θέματα θα μπορούσαν να εμποδίσουν το LOL μέχρι και να κυκλοφορήσει επίσημα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Βέβαια, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το περιεχόμενο μπορεί να βελτιωθεί καθώς αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών.

 
Αυτή την περίοδο η νέα υπηρεσία δοκιμάζεται σε κλειστή ομάδα 100 μαθητών στις ΗΠΑ, με τα μέλη της να έχουν γονική συναίνεση και υπογεγραμμένα σύμφωνα εμπιστευτικότητας. Μάλιστα, έχει αντικατασταθεί η ενότητα «Facebook Watch» σε όσους συμμετέχουν στη δοκιμή, αλλά δεν αποκλείεται να λανσαριστεί σαν αυτόνομη εφαρμογή, όπως το IGTV.
Οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες για μια υπηρεσία του Facebook που θα είναι φιλική προς τους εφήβους είναι απαραίτητη για το κοινωνικό δίκτυο, αν θέλει να διατηρήσει την ανάπτυξή του και στο μέλλον. Ένας σημαντικός αριθμός σκανδάλων και ανησυχιών σχετικά με την ιδιωτικότητα έχουν επίσης ωθήσει τους χρήστες να διαγράψουν, να απενεργοποιήσουν ή να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα προφίλ τους, κάτι που δημιουργεί μια σημαντικότερη ανάγκη προσέλκυσης νέων χρηστών.
 
Πηγή: fortunegreece.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας