Μεγάλη διάκριση για την Παπαστράτος – “Κορυφαίος εργοδότης” στην Ελλάδα για 5η χρονιά

Μεγάλη διάκριση για την Παπαστράτος – “Κορυφαίος εργοδότης” στην Ελλάδα για 5η χρονιά

89387fa458620ca916d9da990cde1e0d_XL

Η Παπαστράτος βραβεύεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το διεθνώς αναγνωρισμένο Oργανισμό Top Employer Institute για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που παρέχει στους εργαζομένους της.
Για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος λαμβάνει την τιμητική διάκριση του “Κορυφαίου Εργοδότη” στην Ελλάδα από το Top Employer Institute και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας για το εργασιακό τους περιβάλλον.
Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής δυναμικής που παρουσιάζει η Παπαστράτος ως εργοδότης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας διαρκώς προγράμματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης για τους ανθρώπους της.
Παράλληλα, η μητρική εταιρεία, Philip Morris International (PMI), απέσπασε ξανά τον τίτλο του “Κορυφαίου Εργοδότη” στην Ευρώπη και τον κόσμο, και σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Ινστιτούτου, την πιστοποίηση για το εργασιακό περιβάλλον απέσπασαν θυγατρικές εταιρείες της PMI σε 50 χώρες, στην Ευρώπη και τον κόσμο, επιδεικνύοντας άριστη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους.
Με αφορμή τη νέα διάκριση της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε:
“Η σταθερή αναγνώρισή μας τα τελευταία χρόνια ως “Κορυφαίος Εργοδότης” μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει έμπνευση να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην οικογένεια της PMI, η οποία αναγνωρίζεται επίσης με συνέπεια ως εξαιρετικός εργοδότης, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία, καθώς και πρωτοποριακά προγράμματα ανταμοιβής και αναγνώρισης, αλλά και ανάπτυξης των εργαζομένων μας. Η δέσμευση της Παπαστράτος να παραμένει ένας εργασιακός χώρος που φροντίζει τους ανθρώπους της έρχεται από τα χρόνια της ίδρυσής της και επιβεβαιώνεται ακόμη και σήμερα, εννέα δεκαετίες μετά, σε μια εποχή που η εταιρεία μετασχηματίζεται ριζικά και υλοποιεί το όραμά της για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο”.
Πηγή: Capital.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας