Η διαφήμιση της Lacta που έχει αναστατώσει τα social media (video)

Η διαφήμιση της Lacta που έχει αναστατώσει τα social media (video)

Actforlove-2

Η διαφημιστική εκστρατεία δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου και προκάλεσε άφθονο τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το #Lacta να βρίσκεται στην κορυφή των trends!
Η κυριαρχία της Lacta στην ελληνική αγορά οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό στα διαφημιστικά spot που δημοσιεύει τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Είναι η ταύτιση του brand με τον έρωτα και την αγάπη αλλά και κάποιες ενέργειες όπως η παραγωγή ταινιών που μπορεί κάποιος να δει δωρεάν στο Youtube που έχουν κάνει την Lacta μία από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες στην χώρα.
Με σύνθημα «αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης» η ομολογουμένως πρωτότυπη (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα) διαφημιστική εκστρατεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων, πετυχαίνοντας παράλληλα στο ακέραιο τον στόχο της: να γίνει πρώτο trend στα social media προκαλώντας διαδικτυακό… χαμό.
Τα 28 ζευγάρια που συμμετέχουν στην εν λόγω εκστρατεία φωτογραφήθηκαν για την έκθεση #ActForLove της Lacta, αποδεικνύοντας ότι «η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο».
Δείτε την πολυσυζητημένη διαφήμιση:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας