Στο συνέδριο MWC Barcelona 2019 η Intracom Telecom

Στο συνέδριο MWC Barcelona 2019 η Intracom Telecom

Proyectos-01intracom-mwc-portada2

Στο μεγαλύτερο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, το MWC Barcelona (πρώην Mobile World Congress), το οποίο θα διεξαχθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 στην Ισπανία, συμμετέχει για ακόμα μια φορά η Intracom Telecom.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η εταιρεία θα παρουσιάζει στο περίπτερο της 7B50, στην Αίθουσα 7, μία νέα σειρά συστημάτων ασύρματης πρόσβασης και δικτύων, καθώς και καινοτόμες λύσεις στον τομέα των Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, της τεχνητής νοημοσύνης (A.I.) για πληροφορίες δικτύου και των εφαρμογών για Έξυπνες Πόλεις, αναφέρει η Intracom Telecom σε σχετική ανακοίνωση.
Στα εκθέματα της Intracom Telecom θα περιλαμβάνεται η πλατφόρμα επόμενης γενιάς αμιγώς εξωτερικής χρήσης UltraLink™, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές για 5G backhaul και fronthaul, προσφέροντας χωρητικότητα που φθάνει τα 30 Gbit/s και αξιοποιώντας ένα κανάλι συχνότητας 2 GHz.
Επιπλέον, εμπλουτίζεται η σειρά πολυσημειακών προϊόντων (PtMP) WiBAS™ της Intracom Telecom καθώς προστίθενται δύο νέες λύσεις. Η πρώτη είναι το WiBAS™ micro-BS, η οποία λειτουργεί στη ζώνη των 28 GHz και παρέχει μια υπερσύγχρονη IP συνδεσιμότητα για δίκτυα σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA). Η δεύτερη προσθήκη είναι μία νέα έκδοση του WiBAS™-Connect για ακόμα ευκολότερη εγκατάσταση, η οποία αποτελεί τον πιο μικρό και ελαφρύ αμιγώς εξωτερικής χρήσης τερματικό σταθμό μικροκυματικής ζεύξης για πρόσβαση οικιακών και εταιρικών συνδρομητών.
Στον τομέα του Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού, η εταιρεία θα παρουσιάζει νέα σενάρια χρήσης και υλοποίησης της πλατφόρμας Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, που επιτρέπουν στους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους να διαμοιράζονται φυσικούς δικτυακούς πόρους και σημεία πρόσβασης σαν να ήταν ο καθένας από αυτούς ο μοναδικός κάτοχος.
Η Πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ποικίλες επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως την περιαγωγή σε δίκτυα Wi-Fi (Wi-Fi Roaming), καθώς και την αξιοποίηση Wi-Fi υποδομών για εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων. Όλα αυτά μπορούν και προσφέρονται με ασφάλεια είτε μέσω τοπικής εγκατάστασης είτε σαν cloud εφαρμογές, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών Platform-as-a-Service.
Επιπλέον, η Intracom Telecom στον τομέα των Big Data & ΑΙ, θα παρουσιάζει σενάρια επόμενης γενιάς, βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι Πάροχοι και οι Επιχειρήσεις δημιουργούν κι εξάγουν μοναδική προστιθέμενη αξία από τα δεδομένα των δικτύων και των λειτουργιών τους.
Πηγή: Capital.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει