Η επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi για το foldable κινητό, με «δώρο» 3D renders!

Η επίσημη ανακοίνωση της Xiaomi για το foldable κινητό, με «δώρο» 3D renders!

xiaomi-logo

Η Xiaomi επιβεβαίωσε χθες – πρακτικά – την ύπαρξη του foldable (αναδιπλούμενου) smartphone της, με επίσημη ανακοίνωση Τύπου.


Η Κινεζική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ανακοίνωση Τύπου προς το blog LetsGoDigital (το οποίο και διέρρευσε πρώτο τις πληροφορίες για το foldable κινητό των Κινέζων), επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη και τον σχεδιασμό του.
Στο κείμενο φαίνεται η προσπάθεια της εταιρίας να περιγράψει τις δυσκολίες στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της συσκευής, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το MIUI interface αντιδρά σε κάθε εναλλαγή του μεγέθους της οθόνης (double folded, single folded, tablet).
Επιπρόσθετα, το LetsGoDigital έδωσε στη δημοσιότητα εντυπωσιακά 3D renders της πολυαναμενόμενης συσκευής, καθώς και πιθανά ονόματα του μοντέλου όπως “Xiaomi Dual Flex”και  “Xiaomi MIX Flex”.Φυσικά δεν αποκλείεται η εταιρία να επιλέξει κάποιο άλλο όνομα.
Από τα 3D renders πάντως φαίνεται ότι η συσκευή θα διπλώνει σε 2 σημεία, δημιουργώντας 3 διαφορετικές εκδόσεις της, ανάλογα με το που την έχουμε διπλώσει. Όταν ανοίγει εντελώς πάντως, θα έχει διαστάσεις… tablet για πιο άνετη πλοήγηση στα μενού, ενώ διπλωμένο θα είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος – τηρουμένων των αναλογιών. Η Xiaomi δήλωσε ότι εάν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά για το κινητό θα εξετάσει τη μαζική παραγωγή της συσκευής στο μέλλον και επιθυμεί από τους οπαδούς της να βρουν ένα όνομα για το νέο της προϊόν (ο Lin Bin έχει προτείνει τα Xiaomi Dual Flex / MIX Flex).
Θα βρίσκεται στην έκθεση Mobile World Congress από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου, οπότε υπάρχει πιθανότητα να δούμε τη συσκευή εκεί.



 


Πηγή


 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει