Ο Έλληνας σεφ που έχει εστιατόριο στο Παρίσι και πήρε για 2η χρονιά αστέρι Michelin

Ο Έλληνας σεφ που έχει εστιατόριο στο Παρίσι και πήρε για 2η χρονιά αστέρι Michelin

mm-1200x799

Ο γνωστός σεφ, Ανδρέας Μαυρομάτης, για άλλη μια φορά βραβεύτηκε από τους ειδικούς της γαστρονομίας, διατηρώντας για 2η χρονιά το αστέρι Michelin για το εστιατόριό του Mavrommatis στο Παρίσι.
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Mavrommatis, ξακουστό από το 1993 για την εκλεκτή ελληνική και κυπριακή κουζίνα του, συμπεριλήφθηκε και φέτος στον κατάλογο Michelin, μαζί με 621 εστιατόρια από όλη τη Γαλλία. Είναι μάλιστα το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο στο εξωτερικό που έχει λάβει αστέρι Michelin.
Τα αδέλφια Μαυρομάτη, εκτός των εστιατορίων που διαθέτουν, ασχολούνται με την εμπορία επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων στη Γαλλία. Η ΗΠΕΙΡΟΣ συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την εταιρεία ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ για τη διανομή των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ στη γαλλική αγορά με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που παρουσιάζουν συνεχή αύξηση.
Η κα. Μαρία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ, σχολίασε σχετικά: «Είναι χαρά μας να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας, πέρα από τα διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης που κερδίζουν κάθε χρόνο, αποτελούν ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης και αναπόσπαστο συστατικό για έναν σεφ τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο κύριος Μαυρομάτης.».

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας