Η επαναστατική λειτουργία του επόμενου iPhone;

Η επαναστατική λειτουργία του επόμενου iPhone;

apple-xr-automati-fortisi-businessreviewgreece

Δύο λέξεις που περιγράφουν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους κολοσσούς της τεχνολογίας που ανταγωνίζονται στο πεδίο των smartphones είναι η ασύρματη φόρτιση ή αλλιώς, wireless charging. Οι πρώτες προσπάθειες για κάτι τέτοιο μοιάζουν να είναι προς το παρόν αρκετά υποτονικές. Όμως η τεχνολογία εξελίσσεται και μοιάζει να μην είναι και πολύ μακριά η στιγμή που δεν θα χρειάζεται πλέον να μπλεκόμαστε με καλώδια.
Οι φήμες θέλουν το iPhone XR να διαθέτει ένα επαναστατικό feature που θα σχετίζεται με την μπαταρία του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Apple Insider, το επερχόμενο iPhone θα διαθέτει την ίδια αμφίπλευρη (bilateral) τεχνολογία φόρτισης, που θα χρησιμοποιηθεί και στο AirPower pad. Κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να φορτίζει και άλλες αντίστοιχες συσκευές, τοποθετημένες όχι μόνο επάνω του αλλά και σε κοντινή απόσταση.
Αυτή, δεν θα είναι η μόνη βελτίωση, καθώς η μπαταρία του θα έχει εμφανώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενώ εξελιγμένες θα είναι και οι λειτουργίες του Face ID. Όπως αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο θα έχει και την αντίστοιχη επίπτωση στην τιμή του νέου iPhone, η οποία θα είναι αισθητά πιο υψηλή (ναι, και άλλο).

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει