Τι έκανε το Weddin στη Βαρκελώνη;

Τι έκανε το Weddin στη Βαρκελώνη;

Mobile-World-Congress-Barcelona

H ομάδα του Weddin συμμετείχε στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τεχνολογίας, Mobile World Congress 2019!
Η ομάδα του Weddin, συμμετείχε στο εθνικό περίπτερο της MWC19 αλλά και στo 4YFN, το side event για τις startup. Εκεί σύστησε την Ελλάδα ως γαμήλιο τουριστικό προορισμό, σε εκατοντάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο, διευρύνοντας τον ορίζοντα των χρηστών της εφαρμογής και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με την παρουσία μας στην έκθεση, έγινε και το publish του Weddin στις χώρες της Ευρώπης, αλλά και η μετάφραση του στα Αγγλικά.
Στα πλαίσια της έκθεσης, το Weddin κατάφερε να έχει δεκάδες συναντήσεις με δυνητικούς investors που αναζητούν το επόμενο project τους στo μεγαλύτερο mobile event, αλλά και επαφές με πελάτες και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, ενώ συμμετείχε και σε εκδηλώσεις networking.

Η Ελλάδα συμμετείχε με εθνικό περίπτερο για 7η συνεχή χρονιά, στη πιο σημαντική παρουσία της χώρας σε τεχνολογικά γεγονότα στο εξωτερικό.
Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 25/2, από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, με τους Γρηγόρη Στεργιούλη, Προέδρο Entreprise Greece, Παντελή Αγγελίδη, Πρόεδρο ΣΕΚΕΕ & CEO Vidavo και Γιάννη Κωτσή-Γιανναράκη, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΚΕΕ.
Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia, της HETiA και της ΕΕΚΤ, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της ΓΓΕΤ καθώς και την υποστήριξη των ΣΕΠΕ, Corallia, ΕΕΚΤ, HETiA, ΕΒΕΑ, egg, INVENT, ΘΕΑ, Attica Reg. Fund, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας. Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από 37 εταιρείες κατόπιν επιλογής.
Στο ελληνικό περίπτερο στο MWC πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή δικτύωσης και γνωριμίας “Taste the Greek Spirit”, στην οποία οι συμμετέχοντες συνάντησαν όλους τους συνεργάτες από την Ελλάδα και άλλες χώρες προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα με ελληνική γεύση, που χορήγησαν οι: Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και Ι.Μ. Βατοπεδίου.

Η έκθεση MWC διήρκησε 4 ημέρες (Δευτέρα 25- Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου). Εκεί βρέθηκαν πάνω από 109.000 επισκέπτες από 198 χώρες, σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία GSMA. To παρών έδωσαν όλες οι σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως Huawei, Google, Samsung, Microsoft, HTC, Mercedes Benz, Cisco, Alibaba Cloud, ARM, AT&T, Deutsche Telekom, Ericsson, Facebook, Intel, Lenovo, LG, NTT DOCOMO, Nokia Solutions and Networks, Ooredoo, Oracle, Orange, Qualcomm Incorporated, SAP, SEAT, SK Telecom, Telefónica, Verizon, Vodafone, Xiaomi and ZTE.
Χορηγοί της Ελληνικής Αποστολής: Eurobank, Samsung

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας