Πώς να ενεργοποιήσετε το “Dark mode” στο messenger!

Πώς να ενεργοποιήσετε το “Dark mode” στο messenger!

facebook-messenger-dark-mode

Διαθέσιμο είναι, πλέον, και στην Ελλάδα, το μαύρο φόντο στο messenger!
Εδώ και μερικές μέρες, πολλοί είναι οι χρήστες που μετέτρεψαν το άσπρο φόντο της εφαρμογής σε μαύρο, ενεργοποιώντας το dark mode. Στο νέο περιβάλλον του messenger η οθόνη έχει μαύρο χρώμα και η γραμματοσειρά λευκό, ώστε να είναι ευανάγνωστες οι επαφές.
Ωστόσο, το dark mode δεν έχει διαδοθεί ευρέως στην Ελλάδα ακόμη. Ο τρόπος για να το ενεργοποιήσει κανείς είναι πολύ παιχνιδιάρικος και κάπως “κρυμμένος”. Αν θέλετε να μετατρέψετε κι εσείς την εφαρμογή του messenger σας από λευκή σε μαύρη, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
Να λοιπόν πως να ενεργοποιήσετε και εσεις το μαύρο φόντο στο messenger :
1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του messenger απ’ το play store ή apple store . Αν όχι, τότε θα πρέπει να κάνετε ενημέρωση την εφαρμογή απ’ τα store που αναφέρθηκαν παραπάνω.
2. Ανοίξτε το messenger και πηγαίντε σε οποιαδήποτε επαφή σας.
3. Στείλτε μία φορά το emoji που έχει μια ημισελήνο (“?”) και περιμένετε να γεμίσει η οθόνη από αυτές .
4. Βγείτε τελείως απ’ την εφαρμογή του messenger (Αν μπορείτε καλό θα ήταν να την κλείσετε απ’ το multitasking της συσκευής).
5. Ξαναμπείτε στο messenger και πηγαίντε στην επαφή που στείλατε το emoji . Πατήστε παρατεταμένα στο emoji της ημισελήνου και αυτο ήταν !
Για να ενεργοποιήσετε το μαύρο φόντο τώρα θα κάνετε πίσω (δηλαδή θα βγείτε απ’ τη συνομιλία που στείλατε το emoji), θα πατήσετε πάνω αριστερά την εικόνα προφίλ σας και έτσι θα μεταβειτε στις ρυθμίσεις του messenger. Εκεί θα σας περιμένει με χαρά η ρύθμιση  “Νυχτερινή λειτουργιά” ή αλλιώς “Dark mode” .

Ενεργοποιήστε την λειτουργία και αυτό ήταν ! Το φόντο του messenger έγινε μαύρο !
 
 


Βοηθητική πηγή : newsbeast.gr


 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας