Το πρώτο Student Day της Get Involved είναι γεγονός! Εσύ θα το χάσεις;

Το πρώτο Student Day της Get Involved είναι γεγονός! Εσύ θα το χάσεις;

Get Involved Student Day

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου Η Get Involved οργανώνει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς την πρώτη Student Day, με κύριους άξονες:

  • Early career planning
  • Student opportunities while in University

Στην ημερίδα, που θα διεξαχθεί στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, θα εκπροσωπηθούν Εταιρείες, Ινστιτούτα και ΜΚΟ, ενημερώνοντας τους φοιτητές για τις δραστηριότητες τους. Πέρα από τα white papers των συμμετεχουσών εταιρειών και των απαιτήσεων ως προς τα ζητούμενα χαρακτηριστικά που χρειάζονται στη σύγχρονη αγορά εργασίας, οι φοιτητές θα ενημερωθούν για τα βήματα Early career planning και πώς η συμμετοχή τους σε οργανισμούς στα φοιτητικά τους χρόνια θα ευνοήσει την εμπειρία και το βιογραφικό τους.
Ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός:
• με το πέρας της οι φοιτητές να έχουν έρθει σε επαφή με τη σημασία του προγραμματισμού των βημάτων για την καριέρα στον ευρύτερο οικονομικό τομέα , μέσα από τη συζήτηση με διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου.
• Η ενημέρωση τους για τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται και απευθύνονται στον χώρο του πανεπιστημίου και μπορούν να τους προσφέρουν ευκαιρίες επιμόρφωσης και πρώτης επαφής με χώρο εργασίας.
Συμμετοχή οριστικοποιημένα θα έχουν η Τράπεζα Πειραιώς, το CFA Institute , το IFFR Institute, η MK Career choices, καθώς από πλευράς οργανισμών η Get Invovled, το JobFair Athens , η AIESEC και το Finance Club του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Αδράξτε την ευκαιρία και ελάτε στην εκδήλωση ώστε να γνωρίσετε σειρά εταιρειών και φορέων, όσο και τις ευκαιρίες που προσφέρονται στον φοιτητικό χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιά!
Με το πέρας της εκδήλωσης, θα παρατεθεί στην αίθουσα Τελετών Coffee Break μόνο για τους συμμετέχοντες στην ημερίδα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις οργανώσεις και να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις δράσεις τους! Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση για την οποία και μιλάμε θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρες 14:00-17:00 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στο Facebook μπορείτε να τη βρείτε ως Get INvolved student day – early career planning.
Κλείσε θέση εδώ
Οδηγίες για να έρθεις στον χάρτη

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας