Δεκάχρονος έστειλε γράμμα στον CEO της Qantas και πήρε επική απάντηση

Δεκάχρονος έστειλε γράμμα στον CEO της Qantas και πήρε επική απάντηση

10xronos-stelnei-grammastonCEO-businessreviewgreece

«Είμαι ο Alex Jacquot, 10 ετών (σας παρακαλώ να με πάρετε στα σοβαρά» γράφει ο πιτσιρικάς στη επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Qantas. «Θέλω να ξεκινήσω τη δική μου αεροπορική εταιρεία. Έχω ήδη προχωρήσει με κάποια πράγματα, όπως τι είδους αεροπλάνα θα χρειαστώ, catering, αριθμούς πτήσεων και τέτοια. Είμαι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, η οποία ονομάζεται Oceania Express» γράφει και εξηγεί πως συνιδρυτής της εταιρείας είναι ο φίλος του Wolf και πως έχουν «προσλάβει» επικεφαλής Νομικού Τμήματος, Συντήρησης, IT κ. ά.
Ο μικρός Alex ζητά από τον… ομόλογό του της Qantas κάποιες συμβουλές για το ξεκίνημα της εταιρείας και μοιράζεται τον προβληματισμό του για την επιλογή αεροσκαφών Α350 για την πτήση από Σίδνεϊ/Μελβούρνη προς Λονδίνο, αναφορικά με το θέμα του ύπνου των επιβατών.
Το μικρό αγόρι με τα μεγάλα όνειρα έλαβε μία εξαιρετική απάντηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Qantas Alan Joyce, ο οποίος όχι μόνο απαντά στα ερωτήματά του αλλά και τον προσκαλεί να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να δει από κοντά τη λειτουργία ορισμένων υπηρεσιών της. «Συνήθως δεν δίνω συμβουλές σε ανταγωνιστές μας- ίσως και το Νομικό σας τμήμα έχει κάτι να σας πει σχετικά με αυτό. Θα κάνω όμως μία εξαίρεση γιατί κάποτε υπήρξα κι εγώ ένα μικρό αγόρι με μεγάλη περιέργεια για τις πτήσεις και τις δυνατότητές τους» γράφει μεταξύ άλλων.

«Η νούμερο ένα συμβουλή μου είναι να βάλετε σε απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια. Και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να είναι το ταξίδι άνετο και οικονομικά εφικτό για τους επιβάτες σας. Αυτή είναι η λογική της Qantas εδώ και πάνω από 100 χρόνια και έχει λειτουργήσει για μας» συνεχίζει, δίνοντας και συμβουλές για το θέμα του ύπνου των επιβατών σε πτήσεις πολύ μεγάλης διάρκειας.
Τέλος, καλεί τον φιλόδοξο Alex σε ένα τετ-α-τετ «ανάμεσα στον CEO της παλιότερης και της νεότερης αεροπορικής εταιρείας της Αυστραλίας». «Στη συνάντηση αυτή μπορούμε να συγκρίνουμε τις σημειώσεις μας για τη διοίκηση αεροπορικών εταιρειών» του γράφει και τον προσκαλεί στο Κέντρο Λειτουργίας της Qantas, «εκεί όπου παρακολουθούμε κάθε πτήση της εταιρείας, όπου κι αν βρίσκεται σε όλο τον κόσμο».

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας