Τα 7 καλύτερα επαγγέλματα υψηλών αποδοχών

Τα 7 καλύτερα επαγγέλματα υψηλών αποδοχών

bb22aca00a008b48b79a1f866b2c4b83_XL-e1534402947928

Ένας νέος κατάλογος με τα καλύτερα επαγγέλματα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και «βάζει ιδέες» σε όσους ψάχνουν τι θα κάνουν με το μέλλον τους.
Τα καλύτερα επαγγέλματα που εμφανίζονται στη νέα λίστα της Glassdoor, έχουν πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες σε επίπεδο μίσθου και ικανοποίησης.
Ο κατάλογος που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η διεθνής εταιρεία ευρέσεως εργασίας Glassdoor, περιλαμβάνει τα επτά επαγγέλματα που αυτή τη στιγμή θεωρούνται τα καλύτερα, καθώς προσφέρουν υψηλό ποσοστό ικανοποίησης από την εργασία και πληρώνονται καλά, μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, έχουν μισθό με εξαφήφιο αριθμό.
Δείτε εδώ ποια είναι τα επαγγέλματα που πληρώνουν περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο και κάνουν χαρούμενους τους εργαζόμενους:
Strategy Manager
Ικανοποίηση: 4.0
Μέσος ετήσιος μισθός: 140.000 δολάρια
Ένας Strategy Manager βοηθά τις εταιρείες να αναπτυχθούν δημιουργώντας σχέδια για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.
Software Engineering Manager
Ικανοποίηση: 4.0
Μέσος ετήσιος μισθός: 153.000 δολάρια
Ένας Software Engineering Manager επιβλέπει μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται για την ανάπτυξη νέου λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή την ενίσχυση των υπαρχόντων προγραμμάτων υπολογιστών.
DevOps Engineer
Ικανοποίηση: 4.1
Μέσος ετήσιος μισθός: 106.000 δολάρια
Ένας υπεύθυνος σε ρόλο DevOps στοχεύει στη καλύτερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων πληροφορικής και των επιχειρήσεων.
Enterprise Account Executive
Ικανοποίηση: 4.2
Μέσος ετήσιος μισθός: 100.000 δολάρια
Οι Enterprise Account Executive είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των επιχειρηματικών σχέσεων με τους μεγαλύτερους πελάτες ενός οργανισμού, που είναι γνωστοί ως λογαριασμοί επιχειρήσεων ή βασικοί λογαριασμοί.
Software Development Manager
Ικανοποίηση: 4.2
Μέσος ετήσιος μισθός: 140.000 δολάρια
Οι Software Development Manager είναι οι ηγέτες σε ομάδες προγραμματισμού λογισμικού, οι οποίοι το έργο της ομάδας τους καθώς αναπτύσσουν εφαρμογές ιστού, συστήματα δικτύων ή / και λογισμικό.
Data Scientist
Ικανοποίηση: 4.3
Μέσος ετήσιος μισθός: 108.000 δολάρια
Οι Data Scientist είναι ειδικοί ανάλυσης δεδομένων που έχουν τις τεχνικές ικανότητες για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων και την περιέργεια να εξερευνήσουν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.
Product Designer
Ικανοποίηση: 4.5
Μέσος ετήσιος μισθός: 100.000
Ο Product Designer σχεδιάζει προϊόντα για μια εταιρεία και έχει μεγάλη εμπειρία σε πολλές διαφορετικές πτυχές του σχεδιασμού, καθώς είναι ένα επάγγελμα που μπορεί να βρεθεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.
Πηγή: Insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας