4 καλοπληρωμένες καριέρες που δεν απαιτούν εξτρα πτυχίο

4 καλοπληρωμένες καριέρες που δεν απαιτούν εξτρα πτυχίο

20190308191625-company-concept-creative-7369

Οι tech κλάδοι προσφέρουν μερικές από τις πιο hot επιλογές για καριέρα αυτή τη στιγμή είτε εργάζεστε σε εταιρεία, είτε σαν freelancer. Και μόλις εξειδικευτείτε αρκετά σε αυτό που κάνετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από αρκετά μεγάλους μισθούς.
Το entrepreneur σας παραθέτει παρακάτω 4 από αυτά τα επαγγέλματα, καθώς και τους μέσους ετήσιους μισθούς τους (σύμφωνα με τα Αμερικάνικα δεδομένα):
1) Digital Marketing ($60,000)
Ο κλάδος του digital marketing εξελλίσεται ενδελεχώς και οι εταιρείες ψάχνουν για άτομα που καλύπτουν τις απαιτήσεις τις σύγχρονης αγοράς. Από τη διαχείριση social media, σε SEO, Google AdWords και πολλά άλλα.
2) Graphic Design ($48,000)
Εάν συνδυάζετε τη καλλιτεχνική σας φλέβα με τη σύγχρονη τεχνολογία, τότε αυτή η καριέρα ίσως είναι για εσάς. Θα πληρώνεστε για να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας για brands, όπως τον σχεδιασμό ενός logo, περιεχομένου για site και social media, ακόμα και βίντεο. Απαιραίτητη είναι συνήθως η πολύ καλή γνώση photoshop, Adobe InDesign και άλλων παρόμοιων προγραμμάτων.
3) Προγραμματιστής ($67,000)
Οποιαδήποτε σύγχρονη εταιρεία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ένα τεχνολογικό ανθρώπινο δυναμικό. Η καλή γνώση κώδικα μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες, είτε για να δουλέψετε ως freelancer κατασκευάζοντας ιστοσελίδες, e-shops κτλ, είτε σαν εργαζόμενος. Η δεξιότητα αυτή θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη μάλιστα αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα δικό σας project, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε το τεχνολογικό κομμάτι μόνος σας.
4) Project Management ($75,000)
Σαν project manager θα καθοδηγείτε την ομάδα σας για να πετύχετε τους στόχους της εταιρείας σας, μέσα σε προκαθορισμένους χρονικούς και οικονομικούς περιορισμούς.
 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.