Τι αναμένεται να δούμε στο νέο Huawei P30

Τι αναμένεται να δούμε στο νέο Huawei P30

CY-GR_201903_03

Τα τελευταία χρόνια η Huawei έχει καταφέρει να αναρριχηθεί μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones, και αυτό λόγω της σειράς που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Το ολοκαίνουργιο μοντέλο Ρ30 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 26/3 και όλοι πιστεύουν πως, ιδίως στον τομέα της κάμερας, θα είναι εντυπωσιακό.
Η βασική προσθήκη είναι ένας τέταρτος αισθητήρας που θα δίνει το βάθος πεδίου, ενώ ο ασπρόμαυρος φακός, θα αντικατασταθεί πλέον με έναν υπερευγώνιο, μια κίνηση που έχει ήδη συμβεί και στο Mate 20.
Αντίστοιχα, στην περίπτωση της telephoto κάμερας όλοι μιλούν πλέον για την αντικατάστασή της με μία περισκοπικής που θα προσφέρει και μέχρι 10x οπτικό zoom, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε smartphone και το αποτέλεσμα εκτιμάται πως θα ενθουσιάσει.
Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η οθόνη αναμένεται να μεγαλώσει κατά 0,4 ίντσες, αν και το κυριότερο στοιχείο είναι πως θα καταλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια της μπροστινής πλευράς με την εμπρόσθια κάμερα να καταλαμβάνει απλώς ένα πολύ μικρό κομμάτι στο κέντρο. Επιπλέον, η μνήμη έχει «ενισχυθεί» όπως και ο αποθηκευτικός χώρος, ενώ ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Από τις λίγες πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα και σύμφωνα με τα μεγαλύτερα tech-sites όπως το GSMArena, η οθόνη του Huawei P30 θα είναι 6.1” και με ανάλυση 1080×2340 pixels.
Το λειτουργικό σύστημα που θα υποστηρίζει θα είναι το Android 9.0 (Pie), ενώ η RAM θα είναι 6GB. Όσον αφορά τις κάμερες, η κύρια θα είναι 40ΜΡ και η selfie camera 32ΜΡ.
Το σίγουρο είναι πως το νέο μοντέλο της Huawei θα μας εκπλήξει και αναμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τα υπόλοιπα features!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.