Startup Weekend Patras… Κλείσε τώρα θέση και κάνε την ιδέα σου πράξη σε 54 ώρες!

Startup Weekend Patras… Κλείσε τώρα θέση και κάνε την ιδέα σου πράξη σε 54 ώρες!

0

Το δεύτερο Startup Weekend Patras, το 54ωρο εντατικό σεμινάριο επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στο νέο λιμάνι Πατρών (χώρος: IQ Patras) το τριήμερο 12-14 Απριλίου, δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις… Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι την πραγματοποίηση του Startup Weekend Patras και είμαστε εδώ όχι μόνο για να σου υπενθυμίσουμε να μαρκάρεις την ημέρα στο ημερολόγιό σου ή να προλάβεις να κατοχυρώσεις μία από τις τελευταίες θέσεις που απομένουν, αλλά και για να σου δώσουμε νέες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το event.
Ο συντονισμός του Startup Weekend Patras θα είναι… γένους θηλυκού και θα ακούει στο όνομα της Facilitator Αμαλίας Αγαθού, η οποία θα έρθει να μας… οργανώσει φέρνοντας όλο της το κέφι, αλλά και την εμπειρία της στον συντονισμό παρόμοιων – και όχι μόνο- διοργανώσεων.
Αν έχεις ήδη κάνει μαζί με την ομάδα σου αίτηση συμμετοχής, μάθε πως θα είστε από τους λίγους τυχερούς που θα εργαστούν, έστω για 54 ώρες, με μέντορες σπουδαίους ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου. Θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία και τη γνώση τους και θα επιβλέψουν τη δουλειά της ομάδας σας με σκοπό τη βελτίωση της ιδέας σας και τον σχεδιασμό των βημάτων που θα θέσουν σε κίνηση τα… γρανάζια της μηχανής που θα σας οδηγήσει στον δρόμο πρός την υλοποίησή της!
Ομιλητής του 2ου Startup Weekend Patras θα είναι ο Παναγιώτης Τσάγγας, CEO και Co-founder της Susurrus. Κι επειδή σίγουρα κατανοούμε την περιέργειά σου, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τους μέντορες που θα έρθουν να τιμήσουν το δεύτερο Startup Weekend Patras by Google Entrepreneurs αλλά και να εμπνεύσουν τους νέους entrepreneurs! Πρόκειται για τους:

  • Λίνα Στούμπου, Co-founder της Susurrus
  • Σταύρος Τσομπανίδης, Founder της PHEE
  • Νάσος Κοσκινάς Founder of POS4work
  • Βασίλης Καραβασίλης, Managing Director της eNVy softworks
  • Βασίλης Σπυρόπουλος, Developer στην eight8
  • Νίκος Ζαχαριάδης, Chief Commercial Officer στη Lancom
  • Βασίλης Γεωργιτζίκης, Co-founder της P-Space, Co-founder της Spanner CI

Την τελευταία μέρα του τριημέρου, προετοιμάσου να ολοκληρώσεις τη συμμετοχή σου στη μοναδική εμπειρία του Startup Weekend Patras με μια πρόκληση, διεκδικώντας μεγάλα δώρα: οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την κρίση των έμπειρων κριτών που έχουν προσκληθεί για να αξιολογήσουν τη δουλειά σας και να επιλέξουν τους καλύτερους! Στο event θα παρευρίσκονται επίσης οι:

  • Οι Αιμίλιος Χαλαμανδάρης (CEO της Innoetics – εξαγορά από την εταιρεία Samsung)
  • Κωνσταντίνος Χρίστου (Co-founded της Avocarrot – εξαγορά από την εταιρεία glispa)
  • Σπύρος Αρσένης (Coordinator του προγράμματος NBG Business Seeds)
  • Άγγελος Ρέζος (CEO στη Rezos Brands)
  • Λευτέρης Κοντός (CEO της In4capital)

Το μόνο που εσύ και η ομάδα έχετε να κάνετε, είναι να τους πείσετε ότι είστε εκείνοι που πρέπει να επιλέξουν! Σας περιμένουμε όλους στο 2ο Startup Weekend Patras… εσύ θα το χάσεις;
Κλείσε τώρα εισιτήριο ΕΔΩ: ➡https://bit.ly/2HvGYyN
Μπορείς να ενημερώνεσαι από τα social media για όλα μας τα νέα:
Facebook: https://www.facebook.com/SWPatras/
Instagram: https://instagram.com/swpatras/

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας