Τι συμβαίνει κάθε ένα λεπτό στις πιο διάσημες διαδικτυακές πλατφόρμες;

Τι συμβαίνει κάθε ένα λεπτό στις πιο διάσημες διαδικτυακές πλατφόρμες;

Track-Internet-History-Featured

Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα λεπτό. Εξήντα δευτερόλεπτα μπορούν να περάσουν για κάποιον, χωρίς να το καταλάβει, κάνοντας άσκοπα scroll στο Facebook ή ελέγχοντας το email του. Μια έρευνα συνδύασε όλες αυτές τις ενέργειες στις πιο δημοφιλής διαδικτυακές πλατφόρμες και έφτιαξε μια εξαιρετική εικόνα της ζωής του Διαδικτύου για κάθε λεπτό της ώρας που περνάει.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Visual Capitalist, σε κάθε ένα λεπτό στο διαδίκτυο πραγματοποιούνται 1 εκατομμύριο συνδέσεις στο Facebook, παρακολουθούνται 4,5 εκατομμύρια βίντεο  στο YouTube, γίνονται 1,4 εκατομμύρια swipes στο Tinder και αποστέλλονται συνολικά 41,6 εκατομμύρια μηνύματα στο WhatsApp και το Facebook Messenger. Στο ίδιο λεπτό γίνονται επίσης 3,8 εκατομμύρια αναζητήσεις στη Google, 347,222 scrolls στο Instagram ενώ δαπανώνται σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Visual Capitalist συνέταξε τα στοιχεία αυτά και πέρυσι και δεν βρήκε τεράστιες αλλαγές φέτος από κάποιους βασικούς παίκτες στο διαδίκτυο. Οι συνδέσεις στο Facebook και οι αναζητήσεις Google παρέμειναν λίγο στάσιμες από το ένα έτος στο άλλο, με την Google να προσθέτει επιπλέον 100.000 αναζητήσεις σε ένα λεπτό το 2019 και το Facebook να προσθέτει κάτω από 30.000 συνδέσεις. Άλλες πλατφόρμες έχουν ένα πιο ισχυρό 2019 σε σύγκριση με το 2018, ενώ η Netflix σχεδόν τριπλασιάζει την ποσότητα των ανθρώπων που παρακολουθούν το περιεχόμενό της και το Instagram σχεδόν διπλασιάζει τον αριθμό των ατόμων που μετακινούνται μέσω feeds στην πλατφόρμα του.

Πηγή: Statista

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει