Warren Buffett: Αυτή είναι η απόφαση που θα αλλάξει την ζωή σας

Warren Buffett: Αυτή είναι η απόφαση που θα αλλάξει την ζωή σας

getty_501615406_2000162420009280174_388416

O δισεκατομμυριούχος Warren Buffett μπορεί να ξέρει περισσότερα για τις επενδύσεις από οποιονδήποτε άλλον. Με περιουσία που ξεπερνά τα $80 δισ. και CEO εταιρείας που απασχολεί 389.000 υπαλλήλους, όλοι θα “πέθαιναν” για κάποια προσωπική συμβουλή από τον ίδιο.
Αυτή όμως που έδωσε στους μετόχους του στην γενική συνέλευση της Berkshire Hathaway το 2009 τους εξέπληξε όλους… ήταν σχετικά με τον γάμο!
Ο Buffett αποκαλεί τον γάμο την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του. Για την ακρίβεια όχι γενικά τον γάμο, αλλά την επιλογή του/της κατάλληλου συντρόφου.
“Παντρευτείτε το σωστό άτομο… μιλάω σοβαρά. Θα κάνει την μεγαλύτερη διαφορά στη ζωή σας από οτιδήποτε άλλο. Θα αλλάξει τις φολοδοξίες σας, τις αποφάσεις σας… τα πάντα…”
Και σύμφωνα με το Inc. αν και ο γάμος του Buffett θεωρείται “αντισυμβατικός”, ένας υγιής γάμος είναι βιώσιμος όταν κερδίζουν στη ζωή και οι 2 σύντροφοι… αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.