Ο Elon Musk μόλις τρόλαρε τον Jeff Bezos στο Twitter και θα μπορούσε να ξαναρχίσει μια χρονιά κόντρα μεταξύ τους

Ο Elon Musk μόλις τρόλαρε τον Jeff Bezos στο Twitter και θα μπορούσε να ξαναρχίσει μια χρονιά κόντρα μεταξύ τους

134678-167556-167555_rc

Ο Elon Musk έκανε tweet την Τρίτη το βράδυ για τα σχέδια της Amazon να εκτοξεύσει 3.236 δορυφόρους σε τροχιά με σκοπό να φέρουν υψηλής ταχύτητας internet στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη. Το σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία “Project Kuiper”.
Ο Musk απάντησε κάτω από το tweet του MIT Tech Report σχετικά με το Project Kuiper, επισημαίνοντας τον CEO της Amazon, Jeff Bezos, και γράφοντας “αντιγραφή” ακολουθούμενο από το emoji γάτας!
Η SpaceX του Musk εργάζεται σε ένα παρόμοιο πρότζεκτ, με σκοπό να εκτοξεύσει 11.943 δορυφόρους, με τον ίδιο στόχο. Δηλαδή την παροχή internet υψηλής ταχύτητας σε όλον τον κόσμο.
Μάλιστα, ο πρώην επικεφαλής δορυφόρων της SpaceX, Rajeev Badyal, έχει προσληφθεί από την Amazon για να καθοδηγήσει το Project Kuiper, αφού απολύθηκε από τον Musk τον Ιούνιο του 2018, λόγω αργού ρυθμού των έργων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Musk έχει “κοντραριστεί” με τον Bezos στο Twitter. Το 2015, ο Bezos έκανε tweet για την  εκτόξευση πυραύλου από την εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος, Blue Origin. Η οποία επίσης του ανήκει.
Συγκεκριμένα, ήταν ευχαριστημένος διότι ο πυραύλος “New Shepard” εκτοξεύτηκε με επιτυχία και στη συνέχεια προσγειώθηκε. Μάλιστα, πρόσθεσε: “Το σπανιότερο πλάσμα – ένας μεταχειρισμένος πύραυλος”
Ο Musk απάντησε: “Όχι και τόσο σπάνιος. Το Grasshoper της SpaceX έκανε 6 πτήσεις γύρω από την τροχιά της γης πριν 3 χρόνια και υπάρχει ακόμα”
Πηγή: entrepreneur

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας