Οι ομάδες του Startup Weekend: Ποιές είναι οι ιδέες τους;

Οι ομάδες του Startup Weekend: Ποιές είναι οι ιδέες τους;

swpfriday-3

Σας παρουσιάζουμε τις 8 ομάδες του Startup Weekend Patras μαζί με τις πρωτότυπες ιδέες τους. Μπορείτε να ψηφίσετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο στο τέλος του άρθρου.
DeliverPlus
Ένα delivery app που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να παραγγέλνει διαφορετικά πράγματα από διαφορετικά καταστήματα ταυτόχρονα. Το συγκεκριμένο app θα λειτουργεί στα πρότυπα της Uber: τις παραγγελίες θα τις παραδίδουν οδηγοί συνεργαζόμενοι με την εταιρεία.
Park4share
Είναι ένα app το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να βρίσκει και να κλείνει πάρκινγκ σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, που παρέχονται είτε από ιδιώτη είτε από επαγγελματία. Αποσκοπεί στην αποφόρτιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στα αστικά κέντρα, στην μείωση του κόστους στάθμευσης για τους πελάτες και στη δημιουργία εισοδήματος για τον εκάστοτε πάροχο της θέσης.
FanHype
Πρόκειται για ένα app το οποίο φέρνει σε επαφή τοπικές επιχειρήσεις και φιλάθλους, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν traffic και διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό. Το app είναι φτιαγμένο έτσι ώστε οι ομάδες να αυξάνουν το engagement με δώρα και προνομιακές προσφορές μέσω της εφαρμογής.
Passify
Μια εφαρμογή η οποία λύνει καθημερινά προβλήματα της ταυτοποίησης καθώς αποθηκεύει σε ψηφιακή μορφή στο κινητό μας τα προσωπικά μας έγγραφα (επικυρωμένα από τους αντίστοιχους φορείς), ώστε να είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Μπορούμε ουσιαστικά έχουμε τα επίσημα έγγραφα, όπως η ταυτότητα, πάνω μας χωρίς να έχουμε μαζί το πορτοφόλι μας.

Kinectricity

Πρόκειται για σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων σκούτερ ή άλλων ηλεκτρικών συσκευών, σε διάφορα σημεία της πόλης, η ενέργεια των οποίων παράγεται από την κίνηση πάνω σε ειδικές πλάκες πεζοδρομίου.
Smart Parking
Δωρεάν App για κινητά μεταξύ χρηστών οι οποίοι αναζητούν ή προσφέρουν θέσεις παρκινγκ σε δρόμους και δημόσιους χώρους αστικών κέντρων. Η ανταλλαγή των θέσεων θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού νομίσματος της εφαρμογής.
Optics
Πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από πρεσβυωπία και θα μπορεί να εφαρμοστεί από κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεων κ.α. αλλά και δημιουργούς software, με σκοπό να καταργήσει την αναγκαιότητα γυαλιών ή φακών επαφής κατά τη χρήση των συσκευών αυτών.
Unique Size
Πρόκειται για ένα site όπου ο χρήστης, μπαίνοντας την πρώτη φορά, δίνει τις διαστάσεις του σώματος του  και από εκεί προκύπτει ένας μοναδικός κωδικός που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο χρήστη. Με βάση αυτόν μπορεί να ψωνίζει ρούχα ακριβώς στο μέγεθος του σε διαφορετικές συνεργαζόμενες εταιρείες.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας