Στην Αθήνα οι Space Olympics του 2022!

Στην Αθήνα οι Space Olympics του 2022!

COSPAR4

Η Επιτροπή Διαστημικής Έρευνας (COSPAR) επέλεξε την Αθήνα ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τους 44ους Διαστημικούς Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ιούλιο του 2022!
Η επιλογή της καταλληλότερης πόλης έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια, όπου η ελληνική πρωτεύουσα κλήθηκε να ανταγωνστεί την Βαρσοβία, την Πράγα και τη Λωζάνη.
Το περασμένο Μάρτιο μάλιστα η ελληνική επιτροπή παρουσίασε στην έδρα της COSPAR στο Παρίσι, όλες τις απαραίτηες διεργασίες για την ομαλή λειτουργία της οργάνωσης.
Η συμμετοχής της χώρας μας συνοδεύτηκε και από ένα εκπληκτικό βίντεο που επιμελήθηκε η White Room, σε συνεργασία με την ΕΡΤ και το Ευγενίδιο Πλανητάριο:

To “Space Olympics” είναι η ανεπίσιμη ονομασία της διεθνούς συνέλευσης της COSPAR, η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετική ήπειρο. Στην Αθήνα πρόκειται να παρευρεθούν 3.000-4.000 επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διαστημικών επιτροπών αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην διαστημική τεχνολογία.
Θα πραγματοποιηθούν ποικίλα επιστημονικά events με θέματα όπως την εξερεύνηση διαστήματος,  Earth sciences, πλανητική εξερεύνηση, αστρονομία, αστροφυσική και την ηλιόσφαιρα.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.