Διαγωνισμός BR – Κερδίστε ένα βιβλίο “Πλούσιος μπαμπάς,φτωχός μπαμπάς”

Διαγωνισμός BR – Κερδίστε ένα βιβλίο “Πλούσιος μπαμπάς,φτωχός μπαμπάς”

Rich-Dad-Poor-Dad3-750x400

Το Business Review GR γιορτάζει τους 5.000 followers στον λογαριασμό του στο Instagram και σε συνεργασία με την My Life Partners, προσφέρει σε έναν τυχερό, ένα αντίτυπο του βιβλίου με τίτλο “Πλούσιος μπαμπάς,φτωχός μπαμπάς”.
Ο νικητής που θα επιλεχθεί μέσω της σελίδας του Instagram θα πρέπει να έχει ακολουθήσει τις απλές οδηγίες συμμετοχής που θα υπάρχουν αναλυτικά στην περιγραφή της εικόνας.  Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 10/5/2019 και ώρα 18:00 και η συμμετοχή σας θα σας πάρει γύρω στα 20 δευτερόλεπτα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα με σχόλιο στο αντίστοιχο post.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το βιβλίο “Πλούσιος μπαμπάς,φτωχός μπαμπάς”, έχει πουλήσει περισσότερα από 32.000.000 αντίτυπα, είναι μεταφρασμένο σε περισσότερες από 51 γλώσσες και έχει πουλήσει σε πάνω από 109 χώρες! Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία οικονομικής παιδείας και επιχειρηματικότητας στον κόσμο και καθόλου τυχαία bestseller της New York Times για πάνω από 6 χρόνια.
Λίγα λόγια για την MLP:
Η My Life Partners (MLP) ιδρύθηκε το 2014 από το Περικλή Φαραό. Εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται πανελλαδικά, με γραφεία στην Αττική, στη Σαλαμίνα, στην Αίγινα, στις Κυκλάδες και στην Κορινθία. Είναι μια ομάδα 25 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που για περισσότερο από 20 χρόνια δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
Με σωστή διαχείριση των οικονομικών των πελατών τους,  διασφαλίζουν την επίτευξη των στόχων και ονείρων τους. Η σύνθεση των πλέον κατάλληλων λύσεων στα θέματα προστασίας της οικογένειας, υγείας, συνταξιοδότησης και περιουσίας. Αποστολή της MLP είναι η προστασία βιώσιμης ανάπτυξης της κοινωνίας μέσω χρηματοοικονομικού σχεδιασμού.
Οι άνθρωποι της MLP φροντίζουν να συνεργάζονται με κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους τους οποίους επιλέγουν με προσοχή, καθώς το συνεχόμενα μεταβαλλόμενο περιβάλλον επιτάσσει την ακλόνητη φιλοσοφία και εικόνα απέναντι στους ασφαλισμένους τους.
Σκοπός της MLP:

  • Η οικονομική ασφάλεια των ανθρώπων σε κάθε στάδιο της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας, συνταξιοδοτήσεως, εξασφαλίσεων φόρων κληρονομιάς & περιουσίας
  • Η επαγγελματική καταξίωση των συνεργατών της μέσω της διαρκούς εξέλιξης των δεξιοτήτων τους

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει