Η συμβουλή του Steve Jobs που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου (video) | 2/7

Η συμβουλή του Steve Jobs που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου (video) | 2/7

steve-jobs-his-best-advice-759x500

Όπως είχαμε αναφέρει στο πρώτο άρθρο της σειράς αυτής, ο Steve Jobs κατάφερε μέσω ενός ξεχωριστού τρόπου σκέψης όχι μόνο να χτίσει μια αυτοκρατορία, αλλά και να επηρεάσει την οπτική αμέτρητων ανθρώπων παγκοσμίως.
Και επειδή σαν Business Review πιστεύουμε πως αξίζει κάθε άνθρωπος έστω να ακούσει τα λόγια του, συγκεντρώσαμε τις 7 πολυτιμότερες -κατά εμάς- συμβουλές του και σε κάθε άρθρο θα σας παρουσιάζουμε μία από αυτές.
Από το design, μέχρι την αποτυχία και το πάθος, έχει δώσει αμέτρητες πολύτιμες συμβουλές που μπορούν να μας δώσουν αξία. Όσον αφορά τη ζωή, μεταφράσαμε ένα από τα καλύτερα βίντεο του Jobs στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube, όπου ο ίδιος εξηγεί γιατί οι ζωές μας είναι – μόνο στο μυαλό μας – περιορισμένες και πώς μπορούμε να δούμε τη ζωή με άλλη ματιά:

 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.