Πόσο κόστισε κάθε επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones;

Πόσο κόστισε κάθε επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones;

5cae3e7c895511062505ab53-1536-888

Κάποιοι μπορεί να είστε φανατικοί, ενώ κάποιοι άλλοι να μην έχετε δει ούτε ένα επεισόδιο στη ζωή σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το μόνο σίγουρο είναι πως ξέρετε το Game of Thrones και πόσο δημοφιλές είναι.
Ο μεγάλος αριθμός εντυπωσιακών εφέ και οι ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί δικαιολογούν το “βαρύ” κόστος που χρειάζεται κάθε επεισόδιο της σειράς για να γυριστεί.
Συγκεκριμένα, όταν έκανε πρεμιέρα το 2011, κάθε επεισόδιο κόστιζε περίπου $6 εκατομμύρια… οι δημιουργοί όμως έκριναν πως δεν ήταν αρκετά και ζήτησαν από το HBO παραπάνω.

 
Έτσι, η 8η και τελευταία σεζόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα έφτασε να κοστίζει… $15 εκατομμύρια ανά επεισόδιο!
Γεγονός που την καθιστά την ακριβότερη σειρά του κόσμου. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ένα επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 80 λεπτά και για μια μάχη χρειάστηκαν 55 ημέρες γυρισμάτων!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.