Ημερίδα με θέμα τις προοπτικές στον χώρο της ασφάλισης και των αμοιβαίων κεφαλαίων

Ημερίδα με θέμα τις προοπτικές στον χώρο της ασφάλισης και των αμοιβαίων κεφαλαίων

Screenshot_2019-05-24-01-25-34-049_com.miui.gallery

Το Finance Club UniPi διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Mutual Funds and Insurance: Market Outlook and Career Prospects”, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 17:30 στα κεντρικά γραφεία της NN Hellas (Λεωφόρος Συγγρού 198).

Η ημερίδα θα πλαισιωθεί από υψηλόβαθμα στελέχη της NN Hellas και της 3K Investment Partners, και θα κινηθεί γύρω από 2 βασικές θεματικές ενότητες:
1️⃣ Ο ρόλος της NN Hellas και της 3K Investments στην ελληνική αγορά
2️⃣ Οι προοπτικές στον χώρο της ασφάλισης και των αμοιβαίων κεφαλαίων.
Οι φοιτητές με την συμμετοχή τους σε αυτήν την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 2 αυτούς κλάδους έμπρακτα από επαγγελματίες του χώρου και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν.
◾ Η NN Hellas είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους διεθνείς ασφαλιστικούς και επενδυτικούς ομίλους παρέχοντας για πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα.
◾ Η 3K Investment Partners είναι μια Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Α.Ε.Δ.Α.Κ.) που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται 6 ελληνικά αμοιβαία τα οποία έχουν καταγράψει ένα σταθερό και συστηματικό ιστορικό εξαιρετικών αποδόσεων.
Κάντε δωρεάν εγγραφή στο παρακάτω link ?:
https://forms.gle/wqUjjz3qWUJSa4CPA
Διευκρινήσεις:
✔Η δωρεάν εγγραφή σας είναι απαραίτητη, καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
✔Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
✔Dress code: smart casual.

Τι είναι το Finance Club UniPi;
Το Finance Club UniPi δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από φοιτητές για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει ως κύριο στόχο την αποτελεσματική σύνδεση των ακαδημαϊκών γνώσεων με την σύγχρονη αγορά εργασίας.
✅Πρώτο βήμα στην επίτευξη του στόχου μας, είναι η συμμετοχή των μελών στη διεκπεραίωση μηνιαίων χρηματοοικονομικών projects, όπου ο φοιτητής χρησιμοποιώντας τα γνωστικά εργαλεία που αποκτά κατά την διάρκεια των σπουδών του, καταφέρνει να μεταβεί από τη θεωρία στην πράξη.
✅ Παράλληλα, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και επισκέψεων τα μέλη μας είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και να κατανοήσουν τις απαιτήσεις της αγοράς.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει