Η αξία του Huawei P30 Pro πέφτει στα €113 μετά το ban των ΗΠΑ!

Η αξία του Huawei P30 Pro πέφτει στα €113 μετά το ban των ΗΠΑ!

huawei-p30-hands-on-22

Τεράστια πτώση τιμής στα μεταχειρισμένα.
Οι επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Huawei αρχίζουν να εμφανίζουν απτά αποτελέσματα στην αγορά των smartphones. Για την ακρίβεια, η ανασφάλεια που προκαλεί στο αγοραστικό κοινό ο αποκλεισμός της Huawei από την Google και άλλες μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, έχει κατακρημνίσει την αξία των τηλεφώνων της.
Όπως αναφέρει το Forbes, η αξία ενός μεταχειρισμένου Huawei P30 Pro σε καλή κατάσταση ορίζεται στις £100 (€113) στα πιο δημοφιλή βρετανικά sites, χάνοντας περίπου το 90% της αξίας του. Να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S10+ κοστίζει μεταχειρισμένο £510 (€578).


Αν ψάξει κάποιος μάλιστα την περσινή ναυαρχίδα της Huawei, το P20 Pro, μπορεί να το βρει στην τιμή των £50 (€56), τη στιγμή που το αντίστοιχο Galaxy S9+ κοστίζει £235 (€266). Μένει να δούμε λοιπόν αν αυτό το πολιτικό παιχνίδι θα τελειώσει σύντομα και τι επιπτώσεις θα έχει στην εταιρία αλλά και στους χρήστες της. Να σημειώσουμε ωστόσο πως οι τιμές λιανικής για νέες συσκευές δε φαίνεται να έχουν επηρεαστεί ακόμα και διατηρούνται στα ίδια επίπεδα.
 


Πηγή : unboxholics.com


 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει