Διέρρευσαν screenshots του Dark Mode στο νέο iOS13

Διέρρευσαν screenshots του Dark Mode στο νέο iOS13

theapplegoogle.com-ios-13-dark-mode

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iOS13 την ερχόμενη Δευτέρα στο WWDC Keynote.
Σύμφωνα με το TechCrunch λοιπόν και τον Guilherme Rambo της 9to5Mac, οι χρήστες του νέου iOS13 θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το “Dark Mode” πηγαίνοντας στα Settings του κινητού τους.
Θα φένεται μάλιστα κάπως έτσι:

Όπως βλέπετε το Home Screen δεν αλλάζει ιδιαίτερα, όμως το Music app είναι αρκετά διαφορετικό με τον άσπρο τίτλο πάνω σε μαύρο φόντο.
Πολλοί λένε πως η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες βελτιώσεις, όπως την δυνατότητα να ανοίγετε πολλαπλά παράθυρα της ίδιας εφαρμογής.
Οι πληροφορίες δεν είναι ακόμα πολλές, σίγουρα όμως οι χρήστες iPhone έχουν λόγους να ενθουσιάζονται! Αναμάνεται να δούμε τι θα αποκαλύψει η εταιρεία την Δευτέρα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει