Οι αστρονομικοί μισθοί των ηθοποιών του Game of Thrones!

Οι αστρονομικοί μισθοί των ηθοποιών του Game of Thrones!

Μπορεί οι φανατικοί να έχουν ήδη “κάψει” την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, η σειρά όμως δεν παύει να είναι στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα ως η πιο κερδοφόρα για το HBO.
Την τελευταία εβδομάδα σας παρουσιάσαμε το κόστος που χρειάστηκε κάθε επεισόδιο για να γυριστεί (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ) και επειδή τα νούμερα “ζαλίζουν”… σας παραθέτουμε και τους μισθούς των ηθοποιών ανά επεισόδιο!

  • Daenerys Targaryen (Emilia Clarke): $500.000
  • Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau): $500.000
  • Tyrion Lannister (Peter Dinklage): $500.000
  • Jon Snow (Kit Harington): $500.000
  • Arya Stark (Maisie Williams): $150.000
  • Sansa Stark (Sophie Turner): $150.000

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η περιουσία όλων των παραπάνω ηθοποιών ξεχωριστά δεν πέφτει κάτω από τα $6 εκατομμύρια, με τον Nikolaj Coster-Waldau να έχει την μεγαλύτερη της τάξεως των $16 εκατομμυρίων!
Οι περιουσίες τους φυσικά δεν προέρχονται μόνο από το Game of Thrones. Η Emilia Clarke για παράδειγμα έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες της Dior και Dolce&Gabbana, καθώς και στο cast του Solo: A Star Wars Story, ενώ ο Peter Dinklage στο Avengers: Infinity War και The Angry Birds The Movie.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει