Η Domino’s θα κάνει pizza delivery μέσω αυτοοδηγούμενων οχημάτων

Η Domino’s θα κάνει pizza delivery μέσω αυτοοδηγούμενων οχημάτων

NURO_DOMINOS

Παραδόσεις πίτσας μέσω αυτοοδηγούμενων οχημάτων είναι έτοιμη να ξεκινήσει η Domino’s, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα, Δευτέρα. Η γνωστή εταιρεία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της startup Nuro.
«Τα οχήματα της Nuro έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία της διανομής τροφίμων, γεγονός που τα καθιστά πολύτιμο συνεργάτη στο ταξίδι μας γύρω από τα αυτόνομα οχήματα» αναφέρει η Domino’s σε σχετικό δελτίο Τύπου.
«Η ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή μιας τέτοιας εμπειρίας, και στους χειριστές μας μια πρόσθετη λύση παράδοσης κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης ημέρας, είναι ένα σημαντικό μέρος των δοκιμών μας γύρω από τα αυτόνομα οχήματα».
Η παραδόσεις μέσω των συγκεκριμένων οχημάτων θα ξεκινήσουν στο Houston των ΗΠΑ μέσω στην τρέχουσα χρονιά. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα στις επιλογές παράδοσης, με τους πελάτες να βλέπουν το σημείο που βρίσκεται το όχημα και να ανοίγουν τον χώρο όπου θα βρίσκεται η πίτσα μέσω ενός ειδικού PIN.
Πηγή: epixeiro.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει