Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις Κάνναβης την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ!

Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις Κάνναβης την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ!

20190708155324-GettyImages-1071039486

Η 4η Ιουλίου είναι η ημέρα που οι Αμερικανοί γιορτάζουν την εθνική τους ανεξαρτησία. Κάθε χρόνο είναι έθιμο για αυτούς να μαζεύονται οικογενειακώς, να τρώνε και να απολαμβάνουν τα αμέτρητα βεγγαλικά. Μόνο που τελευταία εκτός από τα hot-dogs και τις μπύρες έχει προστεθεί και κάτι ακόμα… η Κάνναβη!
Συγκεκριμένα, την εν λόγω ημέρα οι πωλήσεις μαριχουάνας αυξήθηκαν κατά 60% (!), φτάνοντας συνολικά τα $400 εκατομμύρια!
Σύμφωνα με τα δεδομένα της Akerna Corp., οι οποία παρακολουθεί τις παγκόσμιες πωλήσεις μαριχουάνας, υπήρξε άνοδος σχεδόν κάθε μέρα εκείνης της εβδομάδας. Για παράδειγμα, η Κυριακή 30 Ιουνίου είδε αύξηση 50% σε σχέση με τις άλλες Κυριακές του χρόνου, η Δευτέρα 1 Ιουλίου είδε αύξηση 45% σε σχέση με τις άλλες Δευτέρες του χρόνου και η Τρίτη 2 Ιουλίου είδε αύξηση 53%.
Ενημερωτικά, την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ δαπανήθηκε $1 δισ. για μπύρες, άλλο τόσο για βεγγαλικά και $568 εκ. σε κρασί!
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.