Aυτή είναι η νέα πρωτοβουλία της Stoiximan για το Brain Gain (video)

Aυτή είναι η νέα πρωτοβουλία της Stoiximan για το Brain Gain (video)

stoiximan-850x478_26

Αν είσαι Έλληνας που εργάζεται στο εξωτερικό και θα ήθελες να επιστρέψεις,  η νέα μεγάλη πρωτοβουλία της Stoiximan έχει στόχο το brain gain και ενισχύει στην πράξη τη δυνατότητα της εταιρείας να προσελκύει στελέχη από το εξωτερικό για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους πορεία από τη χώρα μας.
Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη, έχει ήδη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα, παρέχοντας ισχυρά και ανταγωνιστικά κίνητρα για την επιστροφή κρίσιμου ανθρώπινου δυναμικού από το εξωτερικό. Ήδη 20 από τους εργαζόμενούς της αποτελούν επιτυχημένες περιπτώσεις brain gain. Τώρα η εταιρεία προχωρά σε μια πιο στοχευμένη δράση.
Η πρωτοβουλία της Stoiximan με τον τίτλο «TrythisatHome» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαναπατρισμού νέων αλλά και πιο έμπειρων εργαζομένων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά εκτός Ελλάδος. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό ένα διαβατήριο επιστροφής που θα τους επιτρέψει να κάνουν πραγματικότητα την καριέρα που ονειρεύονται, εδώ, στη χώρα τους.
Με προσωπικό που ξεπερνά τους 600 εργαζόμενους και μέσο όρο ηλικίας τα 32 χρόνια, η Stoiximan προσφέρει μέσω του προγράμματος ένα ελκυστικό πακέτο σε αυτούς που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ενταχθούν στο δυναμικό της. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει: 3 επιπλέον μισθούς, 2.000 ευρώ για τα έξοδα μετεγκατάστασης, κινητό τηλέφωνο για τους τρεις πρώτους μήνες και τον προσωπικό σου «relocation buddy», τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα σε όσους πάρουν αυτό το διαβατήριο επιστροφής για να τους καθοδηγήσει σε διαδικασίες που αφορούν σε δημόσιες  υπηρεσίες, τραπεζικούς λογαριασμούς, στέγη και άλλες βασικές δυσκολίες στη μετάβαση.
Με αυτόν τον τρόπο η Stoiximan επιχειρεί να μετατρέψει το brain drain σε braingain συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση ενός φαινομένου που το διάστημα 2008-2016 εκτιμάται πως οδήγησε 427.000 συμπολίτες μας εκτός Ελλάδας.
https://www.youtube.com/watch?v=oyfSCxD8T_A
 
Πηγή: fortunegreece.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας