Φήμες θέλουν τη Disney να ανοίγει τη δική της αεροπορική εταιρεία

Φήμες θέλουν τη Disney να ανοίγει τη δική της αεροπορική εταιρεία

China-Eastern-A330-300-B-6120-16-Shanghai-Disney-ResortNose-PEK-MBI46-625x417

Απίστευτο και όμως (μάλλον) αληθινό. Η Disney φημολογείται ότι θα ανοίξει την δική της αεροπορική εταιρεία στις Η.Π.Α., τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται πηγές κοντά στο project.
Η Walt Disney Company έχει βρεθεί ξανά στον κόσμο της αεροπορίας παλαιότερα, κυκλοφορώντας την ταινία Planes το 2013, φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά η επένδυση θα είναι κάπως… μεγαλύτερη.
Σύμφωνα με το site JustDisney, η εταιρεία ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποκτήσει μερικές μικρές τοπικές αεροπορικές εταιρείες, τις οποίες θα συνδυάσει και θα λειτουργεί για να συνδέσει το Ορλάντο και τη Φλόριντα με μεγάλους αεροπορικούς κόμβους όπως το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ντιτρόιτ και το Σικάγο.
Παρόλο που δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα, το JustDisney αναφέρει ότι έχει πληροφορίες από ανθρώπους που συμμετέχουν στο project και της έχουν «σφυρίξει» κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Κάθε θέση θα έχει πρόσβαση στη νέα συσκευή streaming της Disney, ενώ μια συλλογή τραγουδιών της Disney θα ακούγονται κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση. Τις πτήσεις θα επισκέπτονται κάποιοι από τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney και ο πιλότος θα απευθύνεται στους επιβάτες σαν γνήσιος Buzz Lightyear -«Στο άπειρο και ακόμα παραπέρααα». Άραγε θα είναι και το πλήρωμα ντυμένο όπως οι ήρωες της Disney; Περιμένουμε!
Η αεροπορική αναμένεται να λειτουργήσει το 2021.
 
Πηγή: athensvoice.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας