Έξυπνο Καλάθι Skroutz: 256.000 παραγγελίες για πωλήσεις αξίας 8 εκατ. ευρώ

Έξυπνο Καλάθι Skroutz: 256.000 παραγγελίες για πωλήσεις αξίας 8 εκατ. ευρώ

ecommerce-landing-share_large

Το Έξυπνο Καλάθι του Skroutz, η υπηρεσία του δημοφιλούς marketplace ηλεκτρονικών αγορών που επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργήσουν ένα ενιαίο καλάθι αγοράς και να απολαύσουν μια ποιοτική εμπειρία αγορών, καταγράφει σημαντική ανάπτυξη στο διάστημα των 2 τελευταίων ετών.
Τα δεδομένα που έχει συλλέξει η ομάδα του Skroutz από τη χρήση του Έξυπνου Καλαθιού, φανερώνουν το σταθερό ρυθμό ανάπτυξης της υπηρεσίας και τη δυναμική των νέων κατηγοριών στις οποίες παρέχεται η υπηρεσία.
Εκτός από τα προϊόντα υγείας, ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης, που ανέκαθεν βρίσκονταν υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ιδιαίτερη άνοδος παρατηρείται και στις νέες κατηγορίες, όπως στα αξεσουάρ μόδας, τα βιβλία, τα παιχνίδια, τα ρολόγια και την παιδική μόδα.
Μάλιστα, από το 2017 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 256.000 παραγγελίες με το Έξυπνο Καλάθι, δημιουργώντας πωλήσεις αξίας €8.000.000 στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα. Περίπου το 70% αυτών των παραγγελιών προέρχεται από επαναλαμβανόμενες παραγγελίες (recurring customers).
Η μέση αξία του καλαθιού αγοράς (με το Φ.Π.Α.) κυμαίνεται στα €45 και περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 5 προϊόντα.
 
Πηγή: businessnews.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας