LinkedIn: Τα 3 πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για τον τεχνολογικό κλάδο

LinkedIn: Τα 3 πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για τον τεχνολογικό κλάδο

tech_trends

Κάποτε οι όροι όπως η «τεχνητή νοημοσύνη» (ΑΙ) και το «υπολογιστικό νέφος» (cloud) περιορίζονταν σε εξειδικευμένους κλάδους, πλέον όμως είναι όροι, που γνωρίζουμε λίγο – πολύ όλοι, αν και πιθανότατα οι περισσότεροι δεν έχουν αρκετές γνώσεις ώστε να εξηγήσουν τι σημαίνουν.
«Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που βλέπουμε να βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι οι γνώσεις πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, η ανάλυση ‘μεγάλων’ δεδομένων και η διαχείριση του υπολογιστικού νέφους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Φίον Ανγκ, αντιπρόεδρος στο τμήμα Ταλέντων και Λύσεων Εκμάθησης του LinkedIn.
Σύμφωνα με το CNBC και το LinkedIn, η ζήτηση για αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι διεθνής και δεν αφορά μόνο τις εταιρείες τεχνολογίας. Οι τεχνολογικές ικανότητες βρίσκουν εφαρμογή σε ένα πλήθος διαφορετικών τομέων.
Βέβαια, η καλύτερη επίδοση ενός εργαζόμενου έρχεται όταν δεν έχει ένα μεμονωμένο ταλέντο, αλλά όταν καταφέρνει να έχει παράλληλα την ικανότητα να προσαρμοστεί σε αλλαγές στο επαγγελματικό του περιβάλλον, κριτική σκέψη, δημιουργικότητα και την ικανότητα να λύνει προβλήματα.
Τα τελευταία χρόνια, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις δείχνουν να αντιλαμβάνονται τη σημασία ενός σφαιρικά ικανού εργατικού δυναμικού και για αυτό το σκοπό έχουν αρχίσει να προωθούν – σε μεγάλο βαθμό – εκπαιδευτικές δράσεις. Παραμένει όμως, κατά κύριο λόγο, ατομική υπόθεση.
Πηγή: Insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει