«Θέλω να παίξω στο NBA» – Συνέντευξη του 2013 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Θέλω να παίξω στο NBA» – Συνέντευξη του 2013 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

maxresdefault

Πολλά είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν και με σκληρή δουλειά και πλάνο κατάφεραν να φτάσουν τους στόχους τους. Ξεχωρίσαμε λόγο των μπασκετικών ημερών ένα βίντεο από το 2012-13 όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντούσε σε ερωτήσεις ενός Αμερικανού δημοσιογράφου όταν ήταν ακόμα 17 χρονών.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση “Ποιος είναι ο στόχος για την καριέρα σου”, ο μικρός Γιάννης απάντησε “Θέλω να γίνω παίκτης του NBA”.

Περιττό να πούμε πως 6 χρόνια μετά, ο Γιάννης γράφει ιστορία κερδίζοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης (MVP) και γνωρίζει την παγκόσμια αποθέωση από φίλους του μπάσκετ και μη. Είναι μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος παίκτης που κατακτά το βραβείο. Το μόνο που μένει είναι να παρακολουθήσουμε τα υπόλοιπα κατορθώματα που μας επιφυλάσσει αυτός ο αθλητής – υπόδειγμα.
Η σύντομη συνέντευξη του 19χρονου Γιάννη:
https://www.youtube.com/watch?v=ZZu9Y_4SCks

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.