Η νέα ηλεκτρική Πόρσε είναι γεγονός και κοστίζει $150,000!

Η νέα ηλεκτρική Πόρσε είναι γεγονός και κοστίζει $150,000!

IMG_20190904_093100

Η Πόρσε επένδυσε πάνω από $1 δισ. για την ανάπτυξη του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκίνητού της, πράγμα που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την εταιρεία και ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον.
Τα 2 μοντέλα του αυτοκινήτου, η Porsche Taycan Turbo S και Porsche Taycan Turbo κατασκευάζονταν για πάνω από 4 χρόνια και αποκαλύφθηκαν σε 3 εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στον Καναδά, την Κίνα και Γερμανία.
Τα οχήματα έχουν το στυλ, τη δύναμη και την επίδοση που περιμένει κανείς από μια γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία… αλλά και την τιμή. Η Taycan Turbo S κοστίζει $185.000, ενώ η Taycan Turbo $150.900.
Όσον αφορά τη δύναμη, η Turbo S έχει 750 άλογα και πιάνει τα 100χλμ σε 2.8”, ενώ η Taycan Turbo 670 άλογα και πιάνει τα 100χλμ σε 3”.
Σύμφωνα με την εταιρεία, μέχρι το 2025 τα μισά οχήματα της Porsche θα είναι ηλεκτροκίνητα. Μπορείτε να απολαύσετε το παρακάτω βίντεο με την αποκάλυψη του νέου αυτοκινήτου:

 
 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει