Πώς μπορείτε να αποκτήσετε κρυπτονομίσματα (Δωρεάν)

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε κρυπτονομίσματα (Δωρεάν)

Electroneum-Cryptonewsz-08

Τα κρυπτονομίσματα στις μέρες μας έχουν γίνει πολύ διαδεδομένα, καθώς μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για τον καθ’έναν μας. Πώς όμως, μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά με μηδενικό κόστος; Ή πόσο μάλλον να αποφέρετε κέρδη;
Πριν συνεχίσουμε όμως, αν δεν γνωρίζετε τι είναι τα κρυπτονομίσματα καλό θα ήταν να διαβάσετε πρώτα το άρθρο “Κρυπτονομίσματα : Τι πρέπει να ξέρετε για αυτά“.
Τα πιο διαδεδομένα κρυπτονομίσματα δεν είναι άλλα απ’ τα Bitcoin, Ethereum, Ripple, Tether, Litecoin καθώς έχουν την μεγαλύτερη ισοτιμία σε δολάρια. Συνολικά, εκτιμάται πως υπάρχουν πάνω από χίλια κρυπτονομίσματα παίρνοντας την πρωτιά με μεγάλη διαφορά το Bitcoin έχοντας τωρινή ισοτιμία τα 9.121,40$. Εμείς όμως,σε αυτό το άρθρο, δεν θα αναλύσουμε τα παραπάνω κρυπτονομίσματα αλλά για ένα νέο ανερχόμενο κρυπτονόμισμα. Το Electroneum.

Πώς να το αποκτήσετε 

Tο Electroneum είναι ίσως ένα απ’τα πιο εύκολα “αποκτήσημα” κρυπτονομίσματα καθώς το μόνο που χρειάζεται να επενδύσετε είναι 13,75 MB από τον αποθηκευτικό χώρο του smartphone σας. Γενικά, τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, για να τα αποκτήσει κάποιος χρειάζεται ή να έχει κάποιον τρόπο να τα “παράγει” (κάνοντας Mining) ή να τα αγοράσει. Φυσικά, και στις δυο περιπτώσεις αυτά που παράγει-αγοράζει τα αποθηκεύει σε διαδικτυακά πορτοφόλια που είναι μόνο για κρυπτονομίσματα. Το Electroneum λοιπόν, μπορείτε να το “παράγετε” εντελώς δωρεάν κάνοντας cloud mining μέσω της εφαρμογής αυτής. Δηλαδή, πατώντας το “extend” μια φορά την εβδομάδα, ο server λαμβάνει αυτή την εντολή και για μία βδομάδα παράγει Electroneum.

Μόλις  παράγει 100 electroneum, τα αποθηκεύει στο ενσωματωμένο πορτοφόλι της εφαρμογής αυτής.

Πώς όμως θα έχω κέρδη από αυτό; 

Το Electroneum ,όπως αναφέραμε και πριν, είναι ένα νέο ανερχόμενο κρυπτονόμισμα. Όπως όλα τα κρυπτονομίσματα λοιπόν έτσι και το Electroneum έχει ισοτιμία σε δολάρια. Ξεκινώντας την πορεία του πριν  2 χρόνια η ισοτιμία του έφτασε στα 0.152$.Δηλαδή, έχοντας κάποιος 100 Electroneum, είχε μόλις 15,2$. Η σημερινή του ισοτιμία είναι στα 0.0038$ δηλαδή 0.38$ τα 100 Electroneum. Μπορεί να πει κανείς πως είναι πολύ λίγα τα 0.38$ αλλά φυσικά η ισοτιμία του αλλάζει μέρα με τη μέρα. Μη ξεχνάτε άλλωστε, πως το Bitcoin ξεκίνησε με μια ισοτιμία κάτω του ενός ευρώ και έφθασε το 1 Bitcoin το 2017 να αξίζει 17.961$.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των JioMobilePhone1500, US Lifted, CoinLiker, Crypto Ground η ισοτιμία του Electroneum το 2020 θα ξεκινήσει στα 0.0432$ και θα καταλήξει στα 2.44$ το 2023. Ωστόσο, η ιστοσελίδα bitdegree τονίζει πως δεν αποκλείεται η αξία του Electroneum έως τα τέλη του 2023 να φτάσει τα 200$ με 23.000$!
Τέλος, αν θέλετε να παράγετε περισσότερα Electroneum μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “FDAAA2” πληκτρολογώντας τον σε αυτή την καρτέλα. (More->Generate more ETN)

Μπορείτε να κατεβάσετε την Εφαρμογή Electroneum για Android συσκευές πατώντας εδώ καθώς και για Ios συσκευές πατώντας εδώ.
Στατιστικά στοιχεία για το Electroneum :

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.