Το βιβλίο αυτοβελτίωσης που έγινε best seller σε 10 μέρες!

Το βιβλίο αυτοβελτίωσης που έγινε best seller σε 10 μέρες!

Book Review

Αν για μία startup επιχείρηση, το βιβλίο “The lean startup” αποτελεί απαραίτητο must-read, τότε οι ιδρυτές του Men of Style έγραψαν το must-read βιβλίο για τον σύγχρονο άνδρα.
Ο Άνδρας Αξίας, είναι αυτός που έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που τιθασεύει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που δίνει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να τοποθετήσει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εξέλιξή του.
Φυσικά, τα παραπάνω δεν περιορίζονται στο ανδρικό κοινό, καθώς είναι πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε θέλει να μετατρέψει τον εαυτό του σε έναν άνθρωπο αξίας. Το βιβλίο αυτό είναι, λοιπόν, ένας πολύ καλός οδηγός για όποιον ή όποια το επιθυμεί αυτό.
Ναι, αναφέρεται κυρίως στο φλερτ από την μεριά του άνδρα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο θέμα έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα, τεκμηριωμένη και πρακτική προσέγγιση. Και, αν κρίνουμε από τα σχόλια όσων το διάβασαν, έχει αποτέλεσμα! Διαβάζοντας το όμως, σε πολλά σημεία ξεχνάς ότι αναφέρεται στο φλερτ και σε κάνει να δεις μέσα από μια άλλη οπτική αρκετές πτυχές της ζωής σου, όπως τα επαγγελματικά.
Το σωστό mindset, η αναγνώριση των συναισθημάτων των δικών σου και των άλλων, η αυτοπεποίθηση, η γνώση του πως να προωθείς τον εαυτό σου με τον κατάλληλο τρόπο και πως να κερδίζεις τους άλλους, είναι κάποια από τα skills τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε θέλει να εξελιχθεί. Ειδικά αν ο αναγνώστης αυτός ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο στον οποίο αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βρουν άμεση εφαρμογή.
Πρόκειται, επομένως, για ένα ιδιαίτερο βιβλίο αυτοβελτίωσης, μέσα από το οποίο ο αναγνώστης μαθαίνει πρωτίστως πως να καλλιεργεί τον αυτοσεβασμό του. Αυτό γίνεται σεβόμενος πάντα και τους άλλους, στη συγκεκριμένη περίπτωση τις γυναίκες. Ίσως, αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που όσες γυναίκες έρχονται σε επαφή με τον Άνδρα Αξίας εκτιμούν τον τρόπο γραφής του και τα μηνύματα που θέλει να στείλει.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας