Η Manchester City ζητάει… influencers!

Η Manchester City ζητάει… influencers!

manchester-city-fans-2019_10ao9f47w0wey1vdhv5na49rzp

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Manchester City προσλαμβάνει influencers! Συγκεκριμένα, η ομάδα ανέβασε αγγελία σε μια πλατφόρμα ζητώντας άτομα που θα ανεβάζουν posts στα social media μεταφέροντας στον κόσμο την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται μόνο για τους εντός έδρας αγώνες Champions League, καθώς σύμφωνα με την ομάδα ”η κλήρωση μας έδωσε 3 σχετικά άγνωστες ομάδες”. Ανεφέρεται φυσικά στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αταλάντα και Σαχτάρ. Που σημαίνει πως οι οπαδοί είναι ”λιγότερο πιθανό να παρευρεθούν στο γήπεδο…”.
Η προϋπόθεση για να συμμετέχετε είναι να είστε άντρας 18-55 ετών με τουλάχιστον 5.000 followers στο Instagram και να ανεβάσετε posts που θα ‘‘περιέχουν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ενός αγώνα Champions League”.

 
Η αλήθεια είναι πως μια καμπάνια influencer marketing είναι ασυνήθιστη για μια ποδοσφαιρική ομάδα, μπορεί όμως στο μέλλον να γίνει μια τακτική κίνηση από ομάδες που χρειάζονται πιο θερμούς οπαδούς.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.