Νέα κεφάλαια 50 εκατ. δολαρίων εξασφάλισε η Blueground

Νέα κεφάλαια 50 εκατ. δολαρίων εξασφάλισε η Blueground

blueground_dsc00315

Τo ποσό των 50 εκατ. δολαρίων σήκωσε στο δεύτερο γύρο χρηματοδότησης η startup εταιρεία Blueground, η οποία ειδικεύεται στην βραχυχρόνια μίσθωση πολυτελών κατοικιών σε επαγγελματίες.
Αυτού του γύρου ηγήθηκαν η εταιρεία του επενδυτή της Airbnb Laurence Tosi, Westcap Groupκαθώς και η ευρωπαϊκή Prime Ventures. Πλέον τα κεφάλαια που έχει σηκώσει η Blueground στο σύνολό τους φθάνουν τα 78 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με τον CEO και συνιδρυτή της Blueground,Αλέξανδρο Χατζηελευθερίου τα νέα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επεκταθεί σε νέες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σηάτλ μέχρι το τέλος του έτους καθώς και να διπλασιάσει την ομάδα προγραμματιστών που διαθέτει.
Στόχος της Blueground είναι να διαχειρίζεται 50.000 διαμερίσματα παγκοσμίως μέχρι το 2023, ενώ ο Χατζηελευθερίου δήλωσε ότι σχεδιάζεται η εισαγωγή σε κάποιο χρηματιστήριο μέσα στα επόμενα χρόνια.
Σήμερα η Blueground έχει στο χαρτοφυλάκιό της πάνω από 2.800 υψηλής ποιότητας διαμερίσματα σε εννέα πόλεις, σε τρεις ηπείρους (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες) Οι εργαζόμενοί της έχουν ξεπεράσει τους 400 παγκοσμίως. Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας δε, τρέχει με γοργούς ρυθμούς καταφέρνοντας να τριπλασιάζει ετησίως τον κύκλο εργασιών της.
 
Πηγή: insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας