Άρχισε ο διαγωνισμός Έλληνας “Επιχειρηματίας της Χρονιάς” 2019

Άρχισε ο διαγωνισμός Έλληνας “Επιχειρηματίας της Χρονιάς” 2019

tie-690084_1920

Η ΕΥ Ελλάδος διοργανώνει, για έβδομη φορά, τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα “Επιχειρηματία της Χρονιάς”, έναν μοναδικό θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικής αριστείας, που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινής γνώμης, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς.
Η τελετή απονομής του Έλληνα “Επιχειρηματία της Χρονιάς” 2019 θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2020. Ο νικητής του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στο παγκόσμιο σκέλος του διαγωνισμού, EY World Entrepreneur Of The Year™, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2020.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοσή της και αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, ενώ και το κοινό μπορεί να προτείνει επιχειρηματίες ως υποψήφιους στον διαγωνισμό, μέχρι τις 25/11/2019.
Ο θεσμός EY Entrepreneur Of The Year
Ο θεσμός ΕΥ Entrepreneur Of The Year αποτελεί ένα από τα υψηλότερου κύρους επιχειρηματικά βραβεία παγκοσμίως, καθώς αναδεικνύει τους επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν χάρη στις υψηλές τους επιδόσεις, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές τους ικανότητες, την αναπτυξιακή τους δυναμική, το καινοτόμο πνεύμα, και την κοινωνική τους ευαισθησία. Με ιστορία που ξεπερνά τα 30 χρόνια, και πάνω από 20.000 συμμετοχές παγκοσμίως, διεξάγεται σε περίπου 65 χώρες ανά τον κόσμο.
 
Πηγή : capital.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας