Πόσο κοστίζει ένα κατάστημα Goody’s Burger House;

Πόσο κοστίζει ένα κατάστημα Goody’s Burger House;

ependisi-goodys-br-greece

Εδώ και 4 δεκαετίες, τα Goody’s έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης και να υπερισχύσουν έναντι εθνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών. Το αμείωτο πάθος, όλων αυτών των ετών για πρωτοπορία, ανέδειξαν τα Goody’s ως την πλέον αγαπημένη μάρκα διαχρονικά στην ελληνική αγορά.
Η αλυσίδα σήμερα αριθμεί συνολικά περισσότερα από 120 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ποιο θα ήταν το κόστος για κάποιον που θα ήθελε να επενδύσει σε ένα franchise της μεγάλης ελληνικής αλυσίδας; Συμβουλευτήκαμε το franchise.gr και σας παρουσιάζουμε τα νούμερα:
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 250,000 Ευρώ
ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: από 200 τ.μ.
ROYALTIES: 2% το πρώτο έτος και 4% από το δεύτερο έτος και 6% από το τρίτο έτος
MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (έτη): 10

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.