Product Of The Week: Slash – Η εφαρμογή που σε “αναγκάζει” να πετυχαίνεις τους στόχους σου

Product Of The Week: Slash – Η εφαρμογή που σε “αναγκάζει” να πετυχαίνεις τους στόχους σου

slash

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όπου μπορεί κάποιος να καταγράφει τα tasks της ημέρας του και όταν εκτελεί κάποιο να το σβήνει. Είναι αρκετά χρήσιμες και αυξάνουν τη παραγωγικότητα, σύμφωνά με την Slash όμως υπάρχουν μεγάλα κενά.
Για αυτό η εταιρεία δημιούργησε ένα προϊόν που σε βοηθάει να εκτελείς τους στόχους σου, σε αντίθεση με το απλά να τους καταγράφεις. Ο ακρογωνιαίος λίθος είναι το γεγονός πως με το Slash ο χρήστης μπαίνει σε flow mode. Δηλαδή διαλέγει το task του, ο χρόνος ξεκινάει να μετράει και όταν τελειώσει, ξεκινάει αυτόματα το επόμενο task.
Έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνει ποιος είναι ο επόμενος στόχος που θέλει να πετύχει.  Επίσης, παρέχεται και dashboard για να βλέπει κανείς όλα τα στατιστικά σχετικά με τη παραγωγικότητά και την πρόοδο που έκανε.

Άλλα features που ετοιμάζονται είναι η αντίστροφη μέτρηση. Για παράδειγμα αν θέσει κάποιος ως στόχο “Να απαντήσω στα e-mails μου για 20 λεπτά”, τότε θα τεθεί αυτόματα χρονόμετρο και θα ειδοποιήσει τον χρήστη όταν τελειώσει αυτός ο χρόνος. Επίσης σύντομα έρχεται και το integration με άλλες to-do εφαρμογές, όπως το Trello και το Asana.
Όσον αφορά το pricing, η εταιρεία το έχει κρατήσει αρκετά απλό:

  • Στη δωρεάν έκδοση παρέχονται 50 δωρεάν tasks και άλλα 50 δωρεάν για κάθε φίλο που προσκαλείς στη πλατφόρμα.
  • Στην επί πληρωμή έκδοση ($3.75/μήνα) παρέχονται απεριόριστα tasks και προτεραιότητα στο costumer support.

Γιατί όμως είναι χρήσιμο κάτι σαν το Slash; Σύμφωνα με την εταιρεία, το να διαλέγει κάποιος χειροκίνητα το επόμενο task που έχει θέσει δεν βοηθάει στη παραγωγικότητα. Οι άνθρωποι τείνουν να διαλέγουν το πιο εύκολο και γρήγορο task, αντί για αυτό που είναι πιο δύσκολο και επείγει. Το Slash σε κρατάει συγκεντρωμένο και μέσα σε flow mode.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.