Η αποτυχημένη παρουσίαση της Tesla και η αντίδραση του Elon Musk (video)

Η αποτυχημένη παρουσίαση της Tesla και η αντίδραση του Elon Musk (video)

elon-musk-net-worth-reportedly-drops-768-million-dollars-after-cybertruck-debut

Η τιμή της μετοχής της Tesla συρρικνώθηκε  πολύ μετά την ομολογουμένως πολυαναμενόμενη, αλλά αποτυχημένη, παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου φορτηγού Cybertruck – στερώντας 770 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του Musk.
“Θέλετε ένα φορτηγό πραγματικά δυνατό”, είπε ο Musk κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Cybertruck, του οχήματος που θυμίζει κάτι από το σύμπαν της ταινίας Blade Runner. “Θέλετε ένα φορτηγό που να αντέχει στα χτυπήματα μιας βαριοπούλας, που δεν θα αποκτήσει ούτε μία γρατζουνιά”, είπε με έμφαση.

Για να πείσει το κοινό, και όσους τον παρακολουθούσαν εξ αποστάσεως, ο Musk ζήτησε από έναν σχεδιαστή της Tesla να χτυπήσει με τη βαριοπούλα την πόρτα του αυτοκινήτου. Καμία ζημιά. Όταν όμως έβαλε τον ίδιο άνθρωπο να πετάξει μια μεταλλική μπάλα στα (ενισχυμένα σαν πανοπλία, όπως τόνιζε) παράθυρα του Cybertruck, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε. “Ω, γ@μώτο μου”, είπε ο Musk έκπληκτος καθώς κοίταζε το ραγισμένο παράθυρο.
Μια δεύτερη μπάλα έπεσε με λιγότερη δύναμη στο δεύτερο παράθυρο του οχήματος, το οποίο ράγισε επίσης. “Για κάποιον παράξενο λόγο έσπασε και δεν γνωρίζω το γιατί”, ήταν τα πρώτα λόγια του Musk στους θεατές. “Θα το διορθώσουμε”.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει