Reckit: ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού

Reckit: ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού

0

Το νέο καινοτόμο project της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής είναι πλέον εδώ! Η εφαρμογή Reckit είναι ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού στην Ελλάδα! Ο νέος τρόπος ανάδειξης νέων τραγουδιστών!
Οι τραγουδιστές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να ηχογραφήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ακολούθως, βαθμολογούνται από τους χρήστες της εφαρμογής και κατατάσσονται με βάση τον καινοτόμο αλγόριθμο της εφαρμογής. Οι καλύτεροι τραγουδιστές αλλά και τα καλύτερα τραγούδια βραβεύονται σε μηνιαία βάση.
Κι αν δεν τραγουδάτε όμως, τίποτα δεν σας σταματά από το να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να ακούσετε ταλαντούχους τραγουδιστές με ένα… κλίκ. Στη συνέχεια μπορείτε να βαθμολογήσετε τους αγαπημένους σας!
Η καινοτομία της εφαρμογής βασίζεται στην ανωνυμία που μπορούν να έχουν οι χρήστες, στην αποκλειστική βαθμολογία από το κοινό και όχι από κριτική επιτροπή, στην αναλυτική βαθμολογία των τραγουδιών με 5 αστέρια και στη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης των τραγουδιστών.
Τη δυναμική ομάδα του Reckit αποτελούν οι Νικήτας Κουσιάκης, Βασίλης Σακελλαρίου, Στέφανος Σαχλίκης και Γιάννης Βαφειάδης και όλοι τους έχουν συμμετάσχει και διακριθεί στο πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων- Junior Achievement Greece.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει