Twitter: Ανενεργοί χρήστες συνδεθείτε αλλιώς σας κλείνουμε τον λογαριασμό

Twitter: Ανενεργοί χρήστες συνδεθείτε αλλιώς σας κλείνουμε τον λογαριασμό

20191127145554-GettyImages-1178946628

Το Twitter έχει αρχίσει να προειδοποιεί τους χρήστες του πως όσοι δεν είναι ενεργοί πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, αλλιώς θα διαγραφεί.
Το καλό με αυτό είναι πως με την διαγραφή λογαριασμών θα “απελευθερωθούν” πολλά usernames που θα μπορούν πλέον να τα χρησιμοποιήσουν οι ενεργοί χρήστες.
“Ως μέρος της δέσμευσής μας να υπηρετούμε τον δημόσιο διάλογο, προσπαθούμε να κρατήσουμε μόνο ενεργούς χρήστες και περιεχόμενο που ο κόσμος μπορεί να εμπιστευθεί στο Twitter…”, αναφέρει η εταιρεία.
Η πολιτική που ξεκίνησε το 2018 αναφέρει πως το Twitter μπορεί να προβεί στη διαγραφή λογαριασμών που είναι ανενεργοί για πάνω από 6 μήνες. Μάλιστα, η προσθεσμία για να κάνει κάποιος login είναι 11 Δεκεμβρίου.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.