Ο πλούτος των 85 πλουσιότερων ανθρώπων ισοδυναμεί με τον πλούτο 3.5 δισ. ανθρώπων: ”Αυτό είναι φανταστικό”

Ο πλούτος των 85 πλουσιότερων ανθρώπων ισοδυναμεί με τον πλούτο 3.5 δισ. ανθρώπων: ”Αυτό είναι φανταστικό”

19797628

Ο Kevin O’Leary είναι ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολλάρια. Είναι ιδρυτής της Sofkey και του O’Leary Fund, ενώ τελευταία έχει συμμετάσχει και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στην Αμερική.
Αυτό που όμως είχε εκπλήξει αρκετό κόσμο, είναι μια δήλωση που έκανε ως απάντηση στην είδηση πως ο πλούτος των 85 πλουσιότερων ανθρώπων ισοδυναμεί με τον πλούτο των φτωχότερων 3.5 δισ. ανθρώπων του κόσμου.
Η απάντησή του ήταν πως κάτι τέτοιο είναι “φανταστικό” και πως γιορτάζει τον καπιταλισμό, καθώς οι φτωχοί άνθρωποι μπορούν να παίρνουν κίνητρο από τους πλούσιους για να τους μοιάσουν και να γίνουν σαν το 1% που κατέχει τον περισσότερο πλούτο στον πλανήτη. ‘
Μπορείε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο:

 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.