To Facebook ανακηρύσσεται εφαρμογή της δεκαετίας

To Facebook ανακηρύσσεται εφαρμογή της δεκαετίας

facebook-instagram

To Facebook ανακηρύσσεται κινητή εφαρμογή της δεκαετίας, καθώς την έχουν “κατεβάσει” περισσότερο από κάθε άλλη οι χρήστες παγκοσμίως στη διάρκεια της περιόδου 2010-2019.
Η κυριαρχία του Facebook είναι εντυπωσιακή, καθώς ακολουθούν σε δημοφιλία τρία άλλα μέλη της “οικογένειας” του Facebook, οι εφαρμογές Facebook Messenger, WhatsApp Messenger και Instagram, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών App Annie.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι εφαρμογές Snapchat (της εταιρείας Snap), Skype (της Microsoft), Tik Tok (της κινεζικής ByteDance), UC Browser (της κινεζικής Alibaba), YouTube (της Google) και Twitter.
Δημοφιλέστερη εφαρμογή online γνωριμιών της δεκαετίας είναι το Tinder, στο video-streaming το Netflix, ενώ στο streaming μουσικής και ραδιοφώνου το Pandora Music. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά παιγνίδια με τα περισσότερα “κατεβάσματα” διεθνώς μεταξύ 2010-2019, πρώτο είναι το Subway Surfers (της δανικής Kiloo) και ακολουθούν κατά σειρά το Candy Crush Saga (της αμερικανικής Activision Blizzard), το Temple Run 2 (της αμερικανικής Imangi) και το My Talking Τom της κυπριακής Outfit7.
Το 2019 οι κινητές εφαρμογές σημείωσαν νέα ανάπτυξη, με αύξηση περίπου 5% στις συνολικές λήψεις από τους χρήστες έναντι του 2018, μία τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020, σύμφωνα με την App Annie.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει