Οι 5 πιο «κερδοφόροι» διάσημοι μετά τον θάνατο τους

Οι 5 πιο «κερδοφόροι» διάσημοι μετά τον θάνατο τους

maxresdefault

Αυτές είναι σύμφωνα με το The Richest οι πέντε πιο «κερδοφόρες» μετά θάνατον διασημότητες.
Μουσικοί, αθλητές και προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους όσο ζούσαν, συνεχίζουν να έχουν έσοδα ακόμη και μετά το θάνατό τους.
Έσοδα από πνευματικά δικαιώματα, συμφωνίες με εταιρείες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, βιβλία, ταινίες και παραστάσεις συνεχίζουν να αυξάνουν κάθε χρόνο την περιουσία που έχει περάσει πλέον στους κληρονόμους τους.
Αυτές είναι σύμφωνα με το The Richest οι πέντε πιο «κερδοφόρες» μετά θάνατον διασημότητες.
5. Bob Marley (20 εκατ. δολάρια)    
       
Σχεδόν 40 χρόνια μετά τον θάνατο του Bob Marley, η μουσική του συνεχίζει να ακούγεται. Το 2019 τα τραγούδια του μεταδόθηκαν στις ΗΠΑ σχεδόν 1 δισ. φορές. Συνολικά τα έσοδα του για το 2019 ήταν 20 εκατ. δολάρια
4. Arnold Palmer (30 εκατ. δολάρια)

Η αξόια του θρύλου του γκολφ ηταν 875 εκατ. δολάρια μέχρι τον θάνατο του, το 2016. Συνεχίζει ωστόσο να έχει έσοδα χάρης τα συμβόλαια συνεργασίας που διατηρούσε με την Master Card, την Rolex και την Textron.
3. Charles Schulz (38 εκατ. δολάρια)

Ο δημιουργός του Snoopy συνεχίζει να έχει έσοδα απο τις πωλήσεις των βιβλίων, τα δηκαιώματα χρήσης των ηρώων και τα διαφημιστικά συμβόλαια ακόμη και 20 χρόνια μετά τον θάνατό του.
2. Elvis Presley (39 εκατ. δολάρια)

Εκατοντάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Graceland ενώ συνεχίζουν να αγοράσουν τα τραγούδια του βασιλιά του Ροκ εν Ρολ.
Παράλληλα αναμένεται και η βιογραφική ταινία του, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann και με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.
1. Michael Jackson (60 εκατ. δολάρια)

Με έσοδα 60 εκατ. δολάρια «ο βασιλιάς της ποπ» παραμένει για ακόμη μια χρονιά στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Τα έσοδα μέσω του streaming έφτασαν φέτος τα 2,1 δισ. στις ΗΠΑ, από 1,8 που ήταν πριν από ένα χρόνο. Σε αυτά προστίθενται και τα έσοδα από τα μιούζικαλ με τα τραγούδια του καθώς και από τις συμφωνίες με τα πνευματικά δικαιώματα.
Πηγή : insider.gr                                                                                                                                     

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας