Μην περιμένετε μέχρι να σας πουν πως είστε έτοιμοι. Δείξτε το!

Μην περιμένετε μέχρι να σας πουν πως είστε έτοιμοι. Δείξτε το!

Peter-Dinklage-istoria-epitixias-game-of-thrones-business review greece

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ (Peter Dinklage) είναι Αμερικανός ηθοποιός και είναι πιθανό να τον γνωρίζετε από την παγκόσμια επιτυχία που είχε η σειρά “Game of Thrones“. Αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν όμως είναι η παρακάτω ιστορία:
Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός. Αργότερα έκανε δουλειές που μισούσε μέχρι που έφτασε στην ηλικία των 29 ετών και τότε είπε το εξής στον εαυτό του:
«Θα δεχτώ οποιοδήποτε ρόλο σε έργο, όσο λίγο και να με πληρώνει».
Πολλοί θα έλεγαν πως σε τέτοια ηλικία,χωρίς εμπειρία και χωρίς επαφές, θα ήταν αδύνατον για εκείνον να πετύχει.
Ο πρώτος ρόλος στη καριέρα του ήταν σε μια χαμηλόμισθη θεατρική παράσταση. Από εκεί συνεργάστηκε με τον ίδιο σεναριογράφο για μια άλλη παράσταση όπου η άλλη παράσταση τον οδήγησε σε άλλη παράσταση και το τέλος.. είναι γνωστό σε όλους.
Λέγοντας την παραπάνω ιστορία, δήλωσε και τα εξής:
«Προσπαθήστε να μην περιμένετε όπως έκανα και εγώ. Κάποιοι μπορείτε να ξεκινήσετε πολύ πιο γρήγορα και κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε πιο αργά, αλλά σας παρακαλώ, μην κάνετε καν τον κόπο να ρωτήσετε. Μην περιμένετε μέχρι να σας πουν πως είστε έτοιμοι. Δείξτε το. Κάντε το!»

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.

Ίσως σας ενδιαφέρει