Πώς γιορτάζουν οι αστροναύτες τα Χριστούγεννα στο διάστημα

Πώς γιορτάζουν οι αστροναύτες τα Χριστούγεννα στο διάστημα

iss-708

Ενώ πολλοί από εμάς εδώ στη Γη περνάνε τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες μας, οι αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έκαναν τη δική τους γιορτή, χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη.
Οι δύο Αμερικανοί Γουίλμορ και Βιτς, είναι μέλη του 6μελούς πληρώματος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον ISS και ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στέλνοντας τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες ευχές στη Γη.
Οπως περιγράφουν, έκαναν και εκείνοι Χριστούγεννα στο διάστημα, τρώγοντας μία «διαφορετική» γαλοπούλα με αφυδατωμένο πουρέ και ανταλλάσσοντας δώρα και χριστουγεννιάτικες κάλτσες.
Μάλιστα, όπως λένε, μπορούν να γιορτάσουν τη μέρα των Χριστουγέννων 16 φορές, αφού βλέπουν 16 ανατολές του Ηλιου από εκεί που βρίσκονται.

Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.